Sunday, 18 September 2011

konspirasi yahudi

hari ni na share sal peperangan dan pengnukuhan kuasa yahudi....
bce tol2....

bab 1: PERSEDIAAAN PERANG DUNIA KEDUA DI ASIA

pentas perang dunia kedua dirancang lama ssebelum ia bermula.
di asia,China memberi lesen mencari gali minyak kepada Standrard Oil milik jutawan jutawan yahudi John D. Rockfeller.
namun Rockfeller menyalahgunakan peluang itu dengan menjual harga yang sangat tinggi kepada China.
bagi mengimbangi keadaan itu,pihak berkuasa China memberi lesen baru kepada Jepun bagi menggerudi minyak di berberapa medan di negara itu. standrard Oil yang mempunyai kontrak dengan kerajaan China dan memonopoli minyak di negara itu dan tidak membenarkan pihak lain memecahkan monopoli itu.

pada penghujung tahun 1920-an,jepun menemui 1 medan minyak yang besar.jumlah minyak yang ada disitu berpotensi menurunkan harga minyak di CHina.
namun Standard Oil mengarahkan kerajaan China menghalau Jepun,menggunakan kuasa yang diberi kepada mereka bagi memonopoli pengeluaran dan perdagangan di China.

Jepun berasa tertipu dengan tindakan itu. oleh itu Jepun bersumpah akan kembali ke China bagi menf=dapatkan semula setiap sen yang dilaburkan bagi menjayakan usaha cari gali itu,walaupun terpaksa menawan seluruh China.
Jepun berpendapat China sengaja mengkhianati mereka dan berpakat dengan Standard Oil bagi merampas medan minyak yang ditemui.
Jepun tidak tahu menahu dan sekali-kali tidak mempercayai China sebenarnya tersepit antara kontrak yang ditandatangani dengan syarikat yahudi itu...........

(td 2 intro sal peperangan y berlaku antre jepun-china)..

k2 bace ni plak...

media milik yahudi yang dapat diikuti oleh seluruh dinia melalui siaran TV satelit(seperti saluran National Geography dan Discovery Channel) bagitu galak memalu gendang perang.
hampir saban hari dan minggu penonton dihidangkan dengan dokumentari berkaitan kekuatan AS semasa perang dunia kedua,perang korea dan perang ke atas Iraq dan Afghanistan(AS 2 senanya kambing hitam jep). turut dihidangkan kecanggihan persenjataan dan teknologi ketenteraan terkini. hal ini seakan-akan memberi isyarat kepada dunia mengenai kekuasaan mereka yang tidak boleh ditandingi oleh sesiapapon.

dalam kebanyakan dokumentari yang disiarkan,Hitler dan Jepun (dan sesekali komunis) menjadi watak antagonis yang dipersalahkan sepenuhnya atas tercetusnya perang dunia kedua.pembohongan demi pembohongan tidak pernah terhenti disebarkan.
mungkin keadaan iniolah yang menaikkan darah hitler sehingga dia bertekad menyapu bersih kumpulan manusia penghisap darah ini dari seluruh jerman dan benua eropah.


rsenyer stkat 2 jep dulu....
nt na tulis sal holocaust..
2k sspe y fes time dgr,ni adlh nme 2k pembunuhan penyembelihan beramai2 y dhulunya dilaksanakan keats org yahudi dan sekarang dilakukan ke atas orang palestin y x berdosa apa2....
kisah dye kejam la jugak tp y hitler wt 2,dye x seksa(means dye tros bunuh la).
tp sal org plestin nih,dorg seksa dulu....
mmg x wajar...
n 2k pengetahuan korg,nt akan ade 1 pemerintahan baru(djjl)....
yup,itu dye....
dmne sgt2 trok mse 2...
dlm surah al baqarah ayat 102....
y de sal malaikat Harut dan Marut tuuu....
korang bce la translate dye ok.....
oh ye,sal y discovery chanel 2 an,
aq sendiri mnjad saksi melihat tayangan itu....
dmne mse 2 dye crite sal hitler,
mcm2,hitler bnuh diri la n what soever...
n tygn sal perang kedua 2 mmg ade kt astro.....
x cye tgk la ari2...
aq pon smpai naik seram na tgk....
k la 2 jep kot...
sori la bab den mmg ske mnulis...
cita2 sampingan na jadi penulis tp mybe x berkesampaian ...
xpe la,
hari 2 aq de wt cerpen sal kisah 'cinta sejati' aku...
tp x sempat siap bab bz...
nt la k...
juz wait....
ta mo sedih2..
dont worry b epi.....

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^