SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 17 December 2011

gay..lesbian...muahhhhaha







da lama aku nak tulis pasal nih..
tapi tak berkesempatan...
lappy nih asyik adik aku je yang konker..
sabar je laa...
da baca tajuk kat atas??
pasal gay en...
nak criter psal gay je ke or psal lesbian sekali??
kali nih aku cerita psal gay je laa.
post yang seterusnya baru tulis psal lesbian...hik3..

ader baca tak berita hottt kat paper mahupun on9 news..
sal pelajar melayu yang kawin ng laki dublin..
nme pelajar tuh A***

nak tahu lebih lanjut pasal berita tuh..
boleh baca kat utusan online KAT SINI

kalau nak lebih power,
ade gambar real dorang cium2(cara kristian),
dan banyak lagi...
boleh KLIK SINI atau
SINI...


KLIK SINI untuk lihat lebih mengenai pesta gay di malaysia..
bacalah sampai habis apa yang khai tulis eh....hik3...


nak tahu lagi pasal gay???

KLIK SINI

nak lagi???
hik3...

KLIK SINI...


k la tuh je kot..
na tulis panjang2 x leh..
sebabnyer time aku nak menulis laa adik aku menyondol2 sruh aku bagi lappy nih kat dia....
k la
bai

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...