Monday, 12 December 2011

hafalan solat delisa



pernah dengar tak tajuk tuh...
senanyer aku na post trailer dye kat sini...
tu pon selepas aku tengok kat wall sorang hamba Allah nih..
tp apekan daya..dye terpost kat blog aku yang 1 ag...
asal aku ade 2 blog???
korang tak nak tanya ker??
ade aku kisah??
huhu...sori2 gurau jep ok..
ni haa,sebabnyer kadang2 aku rasa cam nak luah something tp aku tkut na tulis kat blog y mierayusof nih..
tkut rmai y bce..so aku wat la kt 1 ag...
y tuh jarang ore bukak...
so aku tak kisah sangat..
ada paham???
kalo nak tahu lebih lanjut mengenai tajuk di atas...
sila klik perkataan yang sudah di caps lock nih ok...

HAFALAN SOLAT DELISA

hah,klik ayat kat atas..
ok???
bai..

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^