SHOPPING BUKU DISINI

Wednesday, 7 December 2011

ombak rindu



hai,aku dah tengok dah ombak rindu tuh....
nak tak aku komen??
cakap la nk!!!!
yeah,aku tahu korang nak kan aku komen tapi malu nak bagitahu???
hik3,x de la,gurau jep..
aku ngah hepi nih..so bg aku criter eh bg sspe y blom tengok lagi..
criter dye an based on novel en..
tp ade la modified ckit2..
ctohnya kalo dalam novel,makjah jeles la,merajuk la..
tp klu dlm criter,mak jah xde jeles2 nih..
dan ade la ckit2 yang di modified...
tp en,waktu tengok tuh,aku tak leh feeling sangat laa..
xsme cm aku bce novel...
bgi aku,bce novel lgi feeling....
tp klu tengok criter,aku cuma dpt feeling tuh biler tengok harriz menangis jep....
yang watkan aku slack biler pandang izzah(maya karin) tuh biler aku terperasan yang dye pakai bonggol unta kat belakang kepala dye tuh...
aku memang benci giler kalau tengok orang pakai natang tuh!!!!!!
dye tak tahu ke yang golongan tuh akan diseksa di akhirat..!!!!
sspe yang berani tegur tuh,tolonglah..
aku x de la brni sgt,sbb kdg2 cre aku cakap agak kasar!!
maaf yup...
aku tahu aku tak mampu cegah guna kuasa mahupun tangan...
aku hanya mampu cegah guner hati dan itulah2 selemah2 iman..
selemah2 iman en??
alamak,x brpe ingat la plak!!
ok2 back to story,korang suker ke or senang citer datang ke feeling tuh biler tengok adegan di ranjang tuh??
bagi aku la en,tak perlu la nak lakonkan sangat adegan2 yang boleh merangsang nafsu tuh..
depa tak tahu ke yang penonton tuh mesti ade yang lingkungan 12 tahun ke atas!!
tak terfikir ker?
walaupon da tulis kat situ 18sg!!
aiseyhhh............
aku lagi suker kalo ombak rindu nih dibuat drama...
baru la boleh criter balik 1 persatu..start izzah kne pakse ng uncle dye sampaila izzzah mengandung...
btool tak???
hmm,tuh je la

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...