SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 23 December 2011

pemakaian tudung yang dilarang....

assalamualaikum..
terdetik hati nak buat post pasal ni...
dulu korang perasan tak!!!
femes sangat2 trend wanita pakai bonggol unta n pakai pin kat belakang...
macam dalam pic kat bawah nih..




yang kat atas ni,aku panggil bonggol unta...
korang panggil apa??
dulu aku pernah post dah pasal ni...
mesti korang tak baca...
kalau belum baca lagi,,,
boleh la PICIT SINI..
kalau korang perasan Izzah dalam criter Ombak Rindu tu pakai natang nih...
pandangan aku kat Izzah terus lain,
cakap seorang y kuat agama tapi pakai mende tuh,..
xkan dye x tahu ..ye dokk???
maybe la dia x tahu lagi..
korang tlg la gtw dye yup....hee..
x de la,gurau2 jep...
tapi betulla...nabi pon pernah bersabda:psst tengok ayat kat dalam pic kat atas kay





ok2 tengok y kat bawah plak...



serupa tak??
biarawati kristian dengan pengantin perempuan...
sebenarnyakan...
aku pon tak tahu bakpe depa nih pakaii lagu tu???
x de ape2 funtion pon...
melainkan rasa tercekik...
aku tengok pon rasa lain..
nak tegur ..mak aii kecut perut....
tp mslahnyer cikgu2 sendiri pakai....
kalau dorang tak tahu....
boleh jugak kasi tahu....
masalahnyer,aku tak tahu yang dorang tak tahu...
dan aku pon tak tahu kot2 dorang buat tak tahu...
cegah kemungkaran kan ade 3...
aku hanya mampu jadi yang ke tiga....
kita kena sentiasa ingat sabda nabi yang berbunyi :


Barangsiapa yang menyerupai sesuatu kaum, maka ia termasuk dari golongan mereka (Hadis Riwayat Abu Daud, disahihkan oleh Ibnu Hibban)




Agenda kafir Laknatullah untuk menyesatkan wanita Islam. Adakah ini suatu kebetulan? Sememangnya agenda Kristian itu amat dahsyat untuk menjahanamkan umat Islam. Mungkin ramai yang tidak mengetahuinya. Sebar-sebarkanlah. Selamatkan wanita Islam.....
mungkin mak anda or saudara mara anda pernah berrtudungan sebegini...
hmm,kalau takut nak tegur face to face....
cuba bagi dorang baca post nih kay...

jom baca pasal pandangan mengenai isu ini...








SEKIAN....
fikir2kan lah dan selamat beramal....









No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...