SHOPPING BUKU DISINI

Sunday, 11 December 2011

seks sebelum kawin..yi haa..haha..sapa setuju angkat ketiak!!


hai....
maaf,tajuk agak keterlaluan...
ok jangan gusar jangan takut...
dan please!!!!
tolong jangan pk bukan2...
aku bukan seorang yang giler seks ok...
tadi aku terbaca 1 post nih...
sangat menarik....
bagi aku laa..hik3...
based on the holy al-Quran....
Allah da menjelaskan bahawa hukuman orang yang berzina itu rejam sampai mati atau dikurung sampai mati...
sila semak surah annisa..tq...
ok2
aisyehh....
aku na cerita sal topik post tuh....
hot tak???
hot kannn???
kan3???
hik...

amacam???
teringin????
huh,xpe2,aku tahu ada diantara korang yang malu2 tpi mahu
or ada yang da banyak pengalaman(byk kali main)
or ada yang malu nak cakap sal nih(aib woo)
dan macam2 lagi la piil remaja zaman sekarang.,..


ok2,percaya atau tidak....
LEBIH 60 % REMAJA WANITA KEHILANGAN DARA KETIKA UMUR LINGKUNGAN 13-23...
dahsyat gak ek remaja2 malaysia nih...
korang boleh bayangkan tak kalau adik2 korang or akk2 korang or awex2 korang da kehilangan makotanya bukan pada masanya!!!
korang tak rasa terkilan ke wahai kaum adam???
korang nak ke dapat isteri yang da ditepuk tupai(iblis a.k.a jantan)
nak???
nak???
kalo nak...teruskan membaca...
kalo taknak??
kne teroskan baca jugak...


panjang plak mira membebel hari ni...
ok2,spe setuju praktikal se** sebelum kawin...
sila geleng kepala anda!!!!
yeahh,x nampak pon...
sebenarnya banyak 'kebaikan dan kelebihan buat praktikal sebelum kawin'...
termasuklah masturbasi!!
apa tuh??
err,aku main hentam je..bahasa manja dia melan***...

ok2,kat sini..
selaku wanita yang masih Allah pelihara....
aku nak shre tips2 macam mana nak ajak awex/balak wat tut2...
ala,setakat touch n go jep tak umpphh la bro..haha(perli ok)
cuba buka website nih

AKU SUKA SEKS BEBAS

kompem korang terangsang punyer laa..
haha(gelak jahat)....
jge2 banyak gambar bogel....
betul!!!!!!!111
tak tipu..
belahlah dadaku ambillah jantungku..
hik3...
macam2 posing ade....meniarap,terlentang dan lain2....
ok2 selamat enjoy yup....
ade banyak lagi pic2 bog** yang aku nak tunjuk kat korang...
nt la aku bagi...
ok bai



3 comments:

  1. bagus2,, tazkirah care nie mmg lebih dibace dari tazkirah care baik,,ngahaa..

    salam kenal dan follow,, klo sudi meh la terjah blog makeYOUthink saya.. :)

    ReplyDelete
  2. Suka entri ini. Memang seram lah tengok link yg awak bagi tu...

    Masa dekat Uni dulu, ada satu kursus org putih yang organize tajuk NO Apologies. Point die, sex sebelum kahwin lead to break up in relationship.

    orang putih pun tau bende tu tak bagus.

    BTw, follow sini...

    Latest entry
    thehehslady.blogspot.com/2012/01/gaya-selendang-kesukaan.html

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...