SHOPPING BUKU DISINI

Monday, 23 January 2012

dude herlino...






hai..

korang kenal x sapa dude herlino???

ala pelakon indon

sori to say...
aku memang sokong industri lakonan malaysia
cuma aku berkenan kat sorang hamba Allah ni

dye ni islam en??
cme nme je pelik ckit...

aku pon x tw npe aku ske sgt2 tgk mke diaaa

korea lgi ensem???

tak2,bagi aku,diaaaa moreeeee perrrfeeccttttlaaaahhh

aku nilai ni based on muker je taw
perangai dia aku x taw


aku ske tengok dye senyum
kdg2 terbayang y dia ni jdi suami aku...
pas tu dpt anak tomei2 n encem2 mcm diaaa
perghhhhh...ni daa melalut sakan ni....
hee...
jom kita ucap subhanaallah yang telah mencipta ciptaan yang sangat indah dimataku....

bg korang biasa2 jep??
yeke??
ade aku kisahhhh????


klu korang rse mke korang mcm dude herlino ni,jgn malu jgn segan kontek aku aw....
ade something utk korang
jeng3

jom terjah pic dia




















encem tak????
hehe....
kan best dapat suami hensem macam ni..satu anugerah..hehe


9 comments:

  1. ohhmaii ! awak .. !
    mira pon minat gegilee kat die nie .
    fuhh excited nie . he's nice kan .
    suke die time die acting cite Intan dulu . sekarang ade gak cite baru die tajuk Dewa kan kat astro pelangi . mira nak subscribe tp nt melambong plak bill . dulu dengo die kawen dgn naysilla mirdad tu tp hari tu bace paper, die tgh cpl dgn asmirandah pulak . mane 1 seh . lama tak dengo cite psl die . pheww >penat membebel ni . sorry dear :')

    ReplyDelete
  2. aah..so nicee....memang ramaiii girlz minat kat dia..n kiter salah seorang....aah,cte dewa...mak sy order cte tu...bestt..dlm cte tuh dye jadi sakti,dye ske dewa(naysilla mirdad)....hehe......aah,sy pon dgr cte dgr ehem2 ng asmirandah...hehe

    ReplyDelete
  3. aah..so nicee....memang ramaiii girlz minat kat dia..n kiter salah seorang....aah,cte dewa...mak sy order cte tu...bestt..dlm cte tuh dye jadi sakti,dye ske dewa(naysilla mirdad)....hehe......aah,sy pon dgr cte dgr ehem2 ng asmirandah...hehe

    ReplyDelete
  4. kan2 . hihi . he's look good time rambut pendek .

    ReplyDelete
  5. waaaa,, haha =p
    suke gak kat dia ni . xdelah follow sgt , tp he just one of indonesian actor yg hensem belaka.. smart bila berambut pendek .. ngeee >_<"

    ReplyDelete
  6. hehe...^_^..dye memang hensemm..huhu

    ReplyDelete
  7. hye..sya ely...
    saya mmg minat sangat kat die..
    die nie handsome sangat2..
    mmg cair tgok die...
    ramai ckp die nie lebih handsome aslinya/face to face..
    ada juga fans Msia yg dah jumpa die..
    jelous sayaa...!!!

    ReplyDelete
  8. minat sangat2 kat die..
    handsome bebenor...*melting*
    teringin nk jumpa die....

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...