Monday, 23 January 2012

dude herlino...






hai..

korang kenal x sapa dude herlino???

ala pelakon indon

sori to say...
aku memang sokong industri lakonan malaysia
cuma aku berkenan kat sorang hamba Allah ni

dye ni islam en??
cme nme je pelik ckit...

aku pon x tw npe aku ske sgt2 tgk mke diaaa

korea lgi ensem???

tak2,bagi aku,diaaaa moreeeee perrrfeeccttttlaaaahhh

aku nilai ni based on muker je taw
perangai dia aku x taw


aku ske tengok dye senyum
kdg2 terbayang y dia ni jdi suami aku...
pas tu dpt anak tomei2 n encem2 mcm diaaa
perghhhhh...ni daa melalut sakan ni....
hee...
jom kita ucap subhanaallah yang telah mencipta ciptaan yang sangat indah dimataku....

bg korang biasa2 jep??
yeke??
ade aku kisahhhh????


klu korang rse mke korang mcm dude herlino ni,jgn malu jgn segan kontek aku aw....
ade something utk korang
jeng3

jom terjah pic dia




















encem tak????
hehe....
kan best dapat suami hensem macam ni..satu anugerah..hehe


ANY INQUIRY CAN SUBMIT HERE

Name

Email *

Message *