SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 25 February 2012

anis chocolate moist cake!!

assalamualaikum

waaahhhhhhh

hari ni mira nak promote kek coklatttt

boleh kan kak anisss????

hehe...

ok2

first skali..kne la introduce syarikat kek ni dulu....

nama diberi ANIS CHOCOLATE MOIST CAKE...

ok2,ape yang special sangat dengan kek ni hah???

ok2 mira taw korang memang pakar buat kek...

tp bukan slalu pon buat..

sejujurnya kat sini mira x reti nak buat kek coklat!!!!

mira reti MAKAN jep..

hehe...

so sspe y berminat nak jdikan mira calon bini tu,mira gtaw awal2 k..

tp insyaAllah kalau ada masa ,mira akan try belajar jugak buat kek coklat tuh

ok2 sambung ceritaaaaaaaa....





ok2,da nampak lom????

yang tuh kek saiz sederhana...

yang besar 1 kg...

kek ni kannnnnn
sangatttt moisttttttt

harganya pon berpatutannnnn...

kalau beli kat luar rm 10...
klu beli terus dari kedai rm 8
kalau hari jumaat
beli 3 rm 20 jep...
murahkan???

kek dia sangattttt sedappppppp
huhu

kalau yang kecik ckit




ok2,yang kat atas ni yang kecik
kalau beli kat luar rm 4 rsenyer

klu beli terus kat kedai rm 2..

tapi yang ni kne order dlu minimum 20 ...
sedaapppppppp

n sekarang mira tlg promote kan

xpe kannn???


ala,orang islam lah yang buat..
namanya SOPHIANIS..

tapi kek ni ader kat area shah alam n klang jep

so kalau2 orang kuantan nak rasa kek ni

hmm,datang la umah mira

ye laa mira taw la kat pahang ade y lagi sedappp

nak buat mcm mne kan??

kek ni seriously sedapppppp

sekali rasa pasti datang lagi???????

ada brannnn?????

ada apa2 soalan boleh tanya...

^___^





No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...