SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 15 March 2012

aku ke dia??


.assalamualaikum
firstly nak share
mira ta marah
geram tu ade la cikit...
0.01%
selebihnya 99.9% tu sebenarnya mira ta kesah
juz na sharing is caring is loving sat jep
ce tengok kat bawoh nieh!!




yang kat atas nih original...
made from mira...
^__^
mira tulis dengan hati yang penuh ikhlas...
almaklumlah mira nih kureng kasih sayang...hehe

but...
x sampai 5 minit mira post
ade orang post mende yang sama..
x caya??



wehhh,sejibikk dengan postt mira tadi!!!
agak2 a derr kalo nak ciplak pon..
edit2 a ckit biar aku tak perasan
aisyehhh
pas tu aku tengok la nama dak uh...
haha
dia siap mengaku lagi yang dia jahat
aku bukan tuduh dia jahat ok...
but dia sendiri yang buat..
nak bukti??
nahh ...



ni bukan tipu...
aku betul2
mne de gelak2

^__^

moral of this story :

adik2,abang2,kakak2...
nak copy tu lain kali edit2 ckit..
jangan la copy n paste jep terus...

p/s : kadang2 aku pon wat cam gitu...malas punyer pasal,.
hope empunya diri tak baca post nih!!
^_^
lagipon aku tak kenal kou lahh(prnciplak)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...