SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 16 March 2012

INFINITY DOWNLINE

siapa yang pernah join nih angkatttt kening andaaa sekaranggg jugak?????

meh sini nak karate banyak2...
^__^

aiyaaa...
korang percaya ke ???

pleaseee ok...

jangan cepat terpedaya dengan benda2 gini

kalau sesuatu sistem tu yang membuatkan kita kaya instant
means itu ialah SKIM CEPAT KAYA??

^__^
membebel plak kan
jom terjah pendapat DR.USTAZ ZAHARUDDIN ABD RAHMAN...

utk sesiapa yang dah join...
rendah kan ego anda...
jom main cubit2 kat sini...
hehe
bukan2 cubit2 ngan mira
BUT


utk sesiapa yang tak tahu apa2...
juz baca je dulu
nanti mana la taw kot2 ada orang suggest kat korang pasal nih
at least korang dah tahu...
ye dok???

^__^
sharing is caring
caring is loving
loving is meaning!!!!!

mira na copy n paste rasanya macam sia2 jep
so better korang jenguk sendiri page ustaz tuh...
ni ada feedback yang mira copy dari page tu..


n ada yang bagi feedback utk yang kat atas ni..

^__^

^__^

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...