Friday, 9 March 2012

KTM PERCUMA!!

lelong lelong

nak kongsi2...^_^

ade berita panasssssss

meletopsss gitu..









nak tahu tak

tadi kan aku n mber2 aku balik naik komuter...
almaklumlah duduk bandar
x main lahh naik bas nih ...huhu kerek en??

ok then aku ni wakil g beli tiket kat kaunter...
memang slalunyer aku yang volunteer..hehe

punyer la semangat aku ckp kat akk tu..
'AKK,SHAH ALAM DUA ORANG,SEHALA..'
n ade la lagi port2 lain ...
penat aku kire2 duit utk byr..
akk 2 ckp' kalau pkai bju uniform skolah,x yah byr'..











ttbe aku terkesima..
lantas aku menyimpan kembali duit kedalam saku..eceh poyo plak en...
haha...
dengan hepinyerrr aku gtw kat member2 aku...

jimat duit aku..
kih3...

kalau x silap aku la,
start semalam(8/3/12)
komuter adalah percuma utk budak2 yang beruniform sekolah
huhu
so kalau nak naik komuter free,
pakailah uniform skolaahhh erhhhhh

errr
aku memang jakun sikit nak share2 mende gini..
ehehh
k laa tata

(percuma ni dah tmat tempoh,aku cuma nak share experience je


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^