Thursday, 15 March 2012

MASJID ASSYAKIRIN,KLCC

ade sesiapa tak pernah pergi masjid assyakirin,klcc
^__^

semalam first time mira pergi sana..
walaupun mak mira dah kerja kat petronas berpuluh2 tahun...hehe

masjid dia sangat simple
toilet dia...tempat wudhu dia
verry simple
tak cayer g ah tengok...
nothing yang canggih

cuma
kat masjid dia ada aircond
huhu





mse mira amik wudhu kan
ade la beberapa orang wanita nih
sekali pandang x nampak mcam orang islam
coz mira rse dorang orang india
bukan pe

kalau orang melayu,pakai seksi2 pon kita stil pk dia islam
betol tak???
padahal x taw dia tuh ntah2 kristian ke,budha ke..nauzubillah

hah sambung balik
then.. mira wat selambek dek je laa
buat pe nak kisah
lepas amik wudhu kat tingkat bawah
mira siap2 nak solat asar kat tingkat atas
coz kat tingkat bawah mira tgok mcm fully lelaki yang concquer...
alang2 mira berpakaian tutup aurat full..
stokin pakai,baju labuh,stongan(stokin tangan) pon mira dah pakai
baik mira solat mcm tu jep...
syarat solat kan kena tutup aurat
x guner pakai telekung tp nampak rambut..
setuju???

ok...
then wanita2 yang mira ceritakan tadi tu pon naik kat tempat solat wanita
eh2,dorang islam rupanya
bukan nak ngutuk ape laa kan
but,rambut perang,pakai pakaian tak cukup kain,seksi habis lahh
ok fine...
siapa mira utk menilai dorangg ..
betul tak??
mira pon banyak kelemahan

mse tu mira ngah pakai stoking,betulkan selendang belaka...
sambil2 tu mira jeling2 la kat dorang
dorang pakai jubah yang disediakan kat masjid tuh utk naik..
yela,biar nampak sopan sikit
^__^
think positive...

mira tengok la dorang pakai telekung n solat....

ni nak share...
mira pelik pon ade gak
coz dorang pakai telekung dah cunn sangat
butt....
nampak rambut
nak tegur nanti rse x sedap plak
mslahnyer rambut yang terkeluar tuh banyak
mira yang dari jauh boleh nampak takkan dia x dpt rasa...

hmm,mira pon x taw nak buat apa...
juz tengok drpd jauh

then mira tengok dorang sembahyang
mak aiii,express...
^__^
mazhab lain kot
nampak kaki dorang bila sujud..
hmm,terkedu tak terkata...

las2 mira solat jep
n mira bersyukur mira dilahirkan sebagai seorang islam yang ok..
yang terdidik secara terperinci
yang mengikut mazhab syafie dan juga ikut ahli sunnah jamaah...
rasa bersyukur...
^__^
mak,yahh sayang mak!!!




jom cuci mata tengok rumah Allah ...
^__^

p/s : mira da lama tak p jalan2 kat kl...huhu tu yang excited cikit



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^