SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 15 March 2012

nak cukupkan 10 000


huhu
taw ke apa maksud tajuk tuh

taraa..
tengok laa pic kat atas tuh
^__^

huhu hepi pon ade la ckit
ade jugak yang view blog mira nih
seriously mira rasa serabut giler tengok blog mira nih...
korang tak rasa serabut ke??

tu la,mira ingatkan nak buat blog skin macam nih




yang tuh blog mira yang
www.duniamirae.blogspot.com

yang nih mira nak biar dia macam nih
gantung tak bertali
eh2 ke bertali tak gantung
hmm
ntah la

ppe pon....
mira harap lagi ramai yang view blog mira nih walaupun mira dah jarang update
coz kasih mira dah beralih arah..
^__^
mira lagi bersemangat nak tulis kat blog mirae tuh
coz tomeii
haha

mira bukan orang seni macam korang
tapi dikurniakan akal utk mempraktikkan segalanya pon mira dah bersyukur...
p/s : perasan tak mira dah tak tulis short form
hehe...
coz mira da terer menaip lorrr
haha
dulu masih terkial2
cepat jep mira tulis sekarang
kih3
mira taw la korang lagi pro daripada mira























No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...