Sunday, 1 April 2012

perpustakaan Raja TUn Uda

assalamualaikum

^__^

nak tanya korang da pergi dah ke library shah alam kat seksyen 13 kat padang golf sultan tuh???

dah pergi???
baguslah...
beskan?????
cantikkan lanskap dia...

..
..
x pernah pergi lagi???

jom2 dengar mira criter..
huhu

jom terjah pic library baru tu


wahhh,nampak cam besarkan
memang besar pon
mira dah slalu g sana..

yang ni pic library lama(dari luar)






yang kat bawah ni plak library baru



cantikkan????


oh ye

kat sini jugak ada menyediakan teater 3d n 6d...
huhu
mira da tengok yang 6d punyer tuh
kne byr rm10..
limited seat!!!

tp bg mira la en,biasa2 jep yang 6d tuh...
tak mengancam gitu..
taw ke sebab pe???
sebabnya dia punyer show sme ngan yang kat petrosains tuh

oh ye
korang da pergi ke petrosains???
hari tu mira baru je g...
bawak adik2 jalan2 kat sana
sambil jmpe seseorang

kan ada helikopter tu kan
dulu2 kan kalau masuk dalam helikopter tu,
dia tayang video nak g kat pelantar minyak..
korang sempat tak tengok yang tu??
mira selalu sangat g petrosains dulu2 waktu mira kecik
coz tunggu mak balik kerja

sekarang dia dah tukar,dah x de yang g pelantar minyak tu
video dye sme ngan yang de kat library tu
sesapa yang x pernah tengok boleh laa try!!!
^__^


kalau kat library..
seat dia macam kat pic kat atas nih...
seriously mira x de respon langsung waktu tengok teater ni
juz senyum je..haha






jom cuci mata...
nak datang ajak mira..
^__^

kat sini xde tangga dah
kena naik eskaleter or lif..

setiap paras ada tv
ada komputer berinternet,jenama Apple lagi tuhh!!!!
ada ruang study grup yang besttt
ada kerusi pusing2..yehaa.
dan banyak lagi
apa tunggu lagi??
jom mai shah alam!!!!



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^