SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 28 April 2012

nak bina masjid macam kalian.....aminnn



da tengok lom???
kalau belum tengok laa...
pleaseee...
2k sesapa yang belom bina masjid lagi...
korang x teringin ke nak kawin macam ni..
penuh sopan...
mira cuma nak tunjukkan salah satu majlis akad nikah yang sangat simple,harmoni dan penuh kasih sayang...
tahniah utk ustaz Hassan Adli dan isterinya,Ulfah..
^__^
semoga perkahwinan kekal hingga ke syurga kelak...aminnn...

p/s : mira pernah jmpe ngan ustaz hassan ni waktu form 3 dulu(2010),mse tu ustaz Hassan ngah masuk akademi al-Quran n belom masuk imam muda lagi...
seriously ustaz ni memang terbaikkk lahhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pakej lengkap...ibarat bulan jatuh ke riba bagi yang menjadi miliknya...^__^
so,para lelaki di luar sana,kalau nak dapat bidadari syurga macam akk Ulfah.
pastikan diri tu mantap dengan ilmu dunia dan akhirat....rupa paras tak penting...
yang penting akhlak...
sekian




No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...