SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 12 May 2012

amira...

hari tu mira de belek2 sje nak tengok negeri lain belajar novel apa utk form 5...
eh2...
ruper2nyer ada novel tu tajuknya

KEMBARA AMIRA...

ecehh....bangge la tuh nama dia dok terpampang n ada orang baca buku pasal dia...
hehe
xde la gurau2 jep...
klau dah tahu,
de berjuta2 orang yang namanya Amira...
alah,nama AMIRA YUSOF pon da belambak2 taw...
maknanya orang yang namanya sama ngan mira n nama ayah dia pon sama ngan nama ayah mira...
x caya????
ce lah taip kat fb tuh nama amira yusof...
komfirm belambak2 kuar
sampaikan korang tak cam yang mana satu amira anak yusof bin ramli ...

taraa



huhu...
saja je nak batak2 kejap...
^__^

nanti korang baca novel ni or terdengar pasal novel ni
hope korang ingat lahhh kat NOR AMIRA YUSOF ..
hehe^__^
tata

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...