SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 25 May 2012

balik kampung!!!

assalamualaiku warahmatullahi wabarokatu wamaghfirotu waridhwanu...

^__^

ok..so cuti sekolah utk budak2 kecik termasuklah mira(17 tahun) dah bermula...

cadangnya nak balik kampung...
huhu


matlamat utama nak jumpa kengkawan kat maaarif yang dah setahun lebih x jumpa...
nak jumpa lpas spm tkut nt ada yang g plkn la ,kerja la,itu la ini la..
tp yang sure mira x nak kerja lagi!!!haha

nak g kelas menjahit ngan cik dewi dulu..
n improvekan bi mira kat uitm..
nanti masuk u senang...
kan3???



ok...
so sapa nak balik kampung kat sini???
huhu tak nampk pon!!!
xpe2,ppe pon
take care yup...

kampung mira kat pahang....
dua2 kat kuantan...
dulu kat kedah..(yan)
tpi nenek belah ayah da pindah sini..
tinggal mak long je yang de kat kedah..
tu pon dah 8 tahun mira x g sana since ayah mira ehem2...
^__6

ok..
selamat balik kampung bagi yang kampung nya jauh macam mira ni...
seriously rasa excited bila kampung jauh2...
kalau dekat2 x rasa feeling nyer..
percayalah....

jom skodeng jadual mira utk cuti 2 minggu ni..


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...