Friday, 11 May 2012

konserto terakhir

assalamualaikum

^__^

dah pernah baca ke belum novel ni???
actually na share ngan sesiapa yang masih lagi belum tahu bahawa negeri selangor and the gang dah tukar novel untuk tingkatan 5..

dulu novel INTERLOK..


utk sesiapa yang belum pernah tengok
kiter skodeng2 dulu yup..







ni la antara koleksi2 interlok
pas tu ntah macam mana ada orang komplen la novel ini ada menyentuh isu sentimen perkauman ke apa,mira pon x pasti...
yang pastinya tahun 2012,

telah ditukan kepada novel lama iaitu KONSERTO TERAKHIR...

JOM skodennggg



nampak tak muker lelaki tu ada iras2 jamal abdillah...hehe
untung laa...
x de la gurau2 jep
utk tahun 2012..
dia dah tukar
ada gambar orang main biola...

mira dah try cri pic utk cover yang baru tp x jumpa...

pun bagaimana walau(terbalik )

bagi mira,konserto terakhir lagi senang...
nipis,jalan cerita dia mudah...
tapi novel papa lagi mudah laa
sebabnyerrr

novel interlok tuh...
jujur dari hati yang luhur
seminggu mira baca,x sampai suku muka buku pon..
hah tengok lah betapa mira malasnya nak baca
bukan apa..
baca sekali tak paham woo
kena ulang2...

haha
bku konserto terakhir pon mira tak habis baca lagi
semuanya harapkan buku rujukan...

oh ye,luper na kabor rasanya penulis utk kedua2 novel ni orang yang sama..
ye dok???
walaupepon..

jgn malukan orang melayu..
nama je melayu,ari2 cakap melayu
tapi bila exam ,bm dpt B...
wajar ke???
ape laa...
aishhh'
k la tu jep..
tata

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^