Saturday, 23 June 2012

pelik2 betul 23 jun 2012 ni

hot tak???
tak hot eh???
hmm,x pe la...
kena baca jugak....

alkisah tadi mira p tusyen kat seksyen **,shah alam...
tusyen tu kat tingkat 2(lot kedai),bawah tu ada speedmart..
then.da habis tusyen tu..mira dduk la skejap beli topup na kol mak...
then
ttbe kluar ramai la jugak lelaki ...
badan dorang perghhh...
memang seksi habis lahhh
berketul2 bebbb...
mira wat dek je la
nanti kalo mira pandang2 dorang pk mira usha dorang plak....
haha logik ke muka macam mira wat gitu???
haha never ok...
mira just tengok je la gelagat dorang....
annoying gilerrr ahhh....(bg mira la)
ok2 tu saje jep...
sebabnyer dorang ttbe muncul depan mira...

oh ye lupa nak kabo,ruper2nyer dorang drpada gym yang ada kat sebelah tempat tusyen mira
hehe
ok2,sebelum dorang muncul tukan
ada la sorang pakcik ni
pakcik ok
dah ada uban,muka dah kurang hensem,hehe
oh ye,pakcik ni pakai jubah n berserban ok!!
then dia tegur mira,
mira layan la atas dasar hormat orang tua..
then,taw apa pakcik ni buat???
dia boleh mintak no fon mira...
mira terkedu....
aiii pakcik ni over plakk wooo,patut ke pakcik yang cantik luarannya tu cakap macam tu kat mira??
ok2,things positive..
mybe pakcik tu gurau2 je kot..
tapi mse tu bru mira perasan muka tu dah ada ciri2 miang....
pastu pakcik terus blah...
wehhh....
geli betol masa dengar dia cakap..
'ada no fon tak?nanti boleh la kiter kontek!...
=_=

ok2,tu cerita di tempat tusyen...
then mira n family p kenduri kat dewan SUK kat JKR...
mewah betoll lahh...hoho
pastu mak ajak p kelang parade..
ape kat kuantan je ke yang ada kuantan parade(KP),
kat klang pon ada la
masuk je kat tempat shoping tu
dengar suara riuh rendah dari bahagian pentas...
mira pon try la usha2 ada pertandingan apa...
taw tak apa??
pertandingan BINA BADAN!!!!wooo...
ala,yang lelaki2 katang tayang body bogel tu
dorang cuma tutup anu dorang je tu
sorry to said...
kena cakap jugak..
yang masuk pertandingan tu semuanya lelaki islam melayu
ishhh,badan katang tu tunjuk kat bini je cukup la
x ya la nak gadaikan maruah semata2 nak orang bangga ngan badan kita
yang paling malu,diorang ni x malu ke aurat2 dorang terdedah n lebih2 lagi 'adik' dorang terjojol keluar
mira yang ternampak ni maluuuuu....
orang kata sekali pandang rezeki..
dua kali pandang dosa...
mira dah terpandang nak buat guana...
cukup2 lah wanita zaman sekarang ni cukup bangga menayangkan aset mereka
xkan lelaki pon na wat cam tu jugak...
aishhh

mse tu da dekat pukul 3 ptg
mira lom solat lagi
tak nampak lagsung signboard surau
nak tanya akak or abang2 ..
x de langsung orang islam kat situ
ramai cina!!!!
aduhhhh,
mira senyum je....
mungkin Allah na uji tahap kesabaran mira
mira try jugak pusing2 cari akak islam kat mana2 kedai
lama cari akhirnya jumpa...
rupe2nyer suraunya kat tempat parking kereta....
adehhh

k la tu jep utk hari ni....
na study...
sorry,mira memang x leh kalo x post kat blog kesayangan mira ni....
^__^



No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^