Wednesday, 6 June 2012

terimalah aku jadi pacarmu..ehek

dulu..
aku tak kenal pon ko sapa..
satu haprak pon aku tak taw pasal ko....
akhir tahun form 3...
baru la aku taw pasal ko sikit2
mse tu aku curious gilerrr ahh nak taw pasal ko
bukan pe,akak n abang2 senior selalu cakap pasal ko
dia cakap ko ni liar la tu la ni la
bagi aku...
tu lumrah kehidupan....
masuk je form 4(2011)
akhirnya aku dapat 'berjumpa' sendiri face to face ngan ko
mula2 rasa cuak sangat!!!!!!!
betol!!!!
aku takut ko tak terima aku
dengan keadaan diri aku yang tak sesempurna
huh,mse tu memang bergelut dengan perasaan aku sendiri ...
ko tahu takkk????

then....
bila aku tengok cikgu pon suka suggestkan diri ko kat aku
perghhh,rasa cam 1 perasaan asing masa tu
aku cuba utk buang rasa cuak aku
aku cuba utk memberanikan diri aku medekati kau
walaupun selama ni aku tak pernah nak amik tahu pasal ko
tapi pada hari itu
saat itu....
aku telah membuat satu keputusan utk terima kau dalam hati aku
insyaAllah buat selama2nya....
sebab nya orang kata kau boleh menjadi faktor utk melahirkan zuriat yang bijak jika aku sentiasa bersama kau...
jadi aku cuba!!!!!

dan kau memberi reaksi yang agak hambar..
kau memeningkan kepalaku kadang2
dan memaksa aku utk bertanya mengenaimu kepada rakan2ku yang lain perihal dirimu....

kini....

setahun lebih sudah berlalu
kau masih lagi setia disisi ku.....
thank you
walaupun perit hati ini tatkala mendengar keputusan mu
namun aku redha kerana ia berpunca daripada diri aku sendiri
malah aku cuba utk memperbaiki hubunganku dengan mu...
terima kasih kerana sudi menguji tahap kesabaranku....
akhir kata,terimalah aku jadi pacarmu..
dan

I LOVE YOU....

ADDMATH

HOHO...

p/s : ayat jiwang utk subjek 'kegemaranku'....
matematik tambahan!!!
lol!!




3 comments:

  1. wahh.. Sangat best ayat jiwang for add math tu.. Tahu ta, dila try suka add math but still ta paham.. Bnyak ltihan da buat.. Tpi still lemah.. Huhu.. Saje je bgtaw..:-)

    ReplyDelete
  2. ^___^
    sama la kiter....
    memang kena master baru leh scor...
    tension bila kita tahu soalan tu tapi x leh nak jawab...hoho

    ReplyDelete
  3. ^___^
    sama la kiter....
    memang kena master baru leh scor...
    tension bila kita tahu soalan tu tapi x leh nak jawab...hoho

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^