Friday, 27 July 2012

PLKN sesi 10/2013..^__^

pagi jumaat yang hening,tetiber jadi kecoh ...pelik gak asal ork..rupe2 nyer nama utk plkn dah kuar...mse tu hari dah cuak sangat.....risau lor kalu dapat....terganggu la plan aku nanti..hoho..tapi masa tu aku cuba utk tawakkal...tak kisah la dapat ke tak...aku akan terimanya dengan kool....
nak tahu amira dapat ke tak...SKODENG KAT SINI....haha...mse cek kat sekolah tu,ramai ah gak nak tahu...bebudak 5 naim tak ramai yang dapat..tahniah!!!lagipon pk la jugak kan,kat sana macam2 dugaan ...iman kena kuat...kat sana mana ada dah yang nak take care pasal solat kita,amar maaruf dll.... kat sana diri kita yang menentukan hala tuju apa yang kita nak buat..kan3? ..tapi nampak macam best je plkn tu......
akhir kata utk saudara2 sebayaku yang dapat plkan!!!
amira yusof ucap tahniah taw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^