SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 28 July 2012

universiti malaya nilam puri(hanya tajuk semata2)

pernah dengar tak??kalau tak pernah meh nak story mory sikit....tadi aku dah search google...macam bes je...tak caya cer ahhh SKODENG KAT SINI...memang la aku nak jadi yang terhebat tapi bukan di mata manusia je...alhamdulillah ada universiti lain selain USIM n UIA yang menawarkan pembelajaran macam gini.....maksudnya universiti yang mementingkan akhirat juga..bukan ke bagus begitu??? tapi uni ni banyak kos agama...hmmm..matrik guane>????matrik tu bagi aku spare part je dlu...andai ditakdirkan oleh Allah aku tak dapat asasi medik or what so ever...so terpaksa la terjun ke matrik dlu..walaupun sebenarnya tak sanggup....kat matrik pergaulan bebas kot rasa2nya...ye takk??means x de peraturan yang kena jaga adap n sopan...macam kat sekolah menengah agama dlu2....huh tak dapat la kot apply sini...hmmmm..mak macam nak aku jadi engineering je....tapi yang sure tak nak sama ngan abang..haha...jadi engineering surgery pon best jugak kan..hehe..
ala dah terbabas ke cerita lain...uhuh asal semangat sangat masuk u malam2 tak buta ni??
sebabnya happy tak dapat plkn sesi 10..x de la gurau je..senanya cuak habis...jom baca surah almulk sebelum tidur...jom jadikan rutin...^__^





seriouly mira tak nak masuk matrik kat PAHANG!!!!!!!!!!!!never!!!!!!!!!!!!!!!!






cita2 mira membantu umat islam dan berdakwah...2 in 1 la kirenyer...jom kawan!!!!kita je harapan agama...kan3???

p/s : sorry post ni kelam kabut....dah ngantuk sikit....nak tidur la ni


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...