SHOPPING BUKU DISINI

Sunday, 22 July 2012

x sabar nak berbuka di SAMTSH!!!!!




SAMTiSH!!!!!!

tak sabarnya nak berbuka kat sana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dah la ni tahun akhir....
bestttt sangatttttttt
ngan kawan2......
hari ni duty dorm mira utk bagi bagi makanan kat dak2 aspuri...
hidup c11..

biasanya senario di sekolah baru mira ni...
berbuka ringan2 dulu..
solat maghrib
makan berjemaah kat dataran asrama!!!
solat isya
solat terawih 23 rakaat termasuk witir
tapi yang tu diwajibkan utk adik form 1 n 2 je
utk form 3,4,5,6 boleh buat 11 rokaat je...kalau nak join adik2 pon boleh...

bestnya...
nanti nak bawak masak lemak tempoyak kegemaran mira kat depan orang tu
biar dia tutup hidung....haha nakalnya

pesanan : hargailah detik di sekolah kerana anda pasti merinduinya suatu hari nanti...

^___^
sayang SAMTSH,,,,
SMAAM PON SAYANG JUGAK LORR!!!


ni doa berbuka puasa..hafal jangan tak hafal

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...