SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 16 August 2012

ramadhan i miss u...

korang tak sedih ke ramadhan dah nak berakhir??korang tak rasa macam nak jadikan ramadhan tu setiap hari macam yang aku rasa?korang tak rasa ke bulan ramadhan lah kita makin dekat ngan pencipta kita....
.....
.....

i hope this not be my last ramadhan...

i assume this year is nothing...i will celebrates raya with nothing(anafora hoho).....i miss all the memories with abah,fitri and everyone i love...n for my lovely friend H****...thanks 4 being my bestttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt friendddd...i love u soooo muchhh haha...
i will no longer to go with him as he is not mine anymore..he tug my heart n throw away . he spat my liver to the ground and grinned...erghhh,tooo hurttt you know....my howling and keen not make it fret but it just a vicious things that i ever get...not about revenge...ok stop....

i jeer myself because cannot control from write in this blog...my own blog since i was fourthteen years old..frantically i hope he will read my weap...such like novel step by wicked step by anne...just read and weap...

......
......

hah enough la takat tu je ....ko la paksa aku dok tulis ayat omputih,aku memang tak ske...mentang2 ah cikgu slalu puji ko(***) dalam kelass...eii geram aku,in fact jeles senanya...

^__^ seriously tahun ni antara raya yang paling tak bermakna aku sebab hmmm....cuma aku bersyukur sebabnya aku masih boleh raya ngan mak!!!!!!!!!!!!!!!!yahhh sayang mak....love u so muchhh
korang hargailah raya ngan mak bapak korang selagi mereka masih ada...aku ni..hmmm...adik aku tu tak sempat jumpa langsung ngan abah....sedih la pulak...bila abah nak muncul dalam mimpi yah,yah rindu sangat2 kat abah....
huhu sori jiwang....tahun ni aku cipta rekod yang paling gempak dalam hidup aku....
iaitu aku TAK DE WALAU SATU PON NOMBOR FON DAK LAKI SEKOLAH AKU..(samtsh) walaupun aku rapat sikit ngan dorang...haha gatai...xde ahhh....bangge bohhh...bukan senang....korang boleh ke buat macam aku???? msti susah kan....huh riaknyer aku....x de la gurau2 je.....aku harap aku leh capai A+ bi macam zul.....aminnnnnn.....thanks sapa yang bagi duit raya kat aku....n sanah helwah kat member aku y++++....hope u happy always...jangan lupa tau puasa enam waktu bulan syawal...alhamdulillah dah 4 tahun aku amalkan bende ni since form 1,waktu form 3 aku ajak F utk puasa sekali ,tahun ni x tahu la nak ajak sapa..ajak korang la pulakkan..korang pon try ah slow2...Allah tak tengok apa yang kita buat tapi Allah tengok nawaitu kita....hope azam lepas ramadhan ni teruskan kurengkan maksiat,kalo tak buat langsung tu nipu ah ork,kita ni manusia biasa yang selalu buat salah...aku pon sama...^__6...


jom lawan nafsu sesama!!!

psst : hari tu poyo je cakap tak nak tulis dah kat blog tapi tulis jugak....x pe la,nanti bila aku dah x de kat dunia ni,korang tengok2 la blog aku ni selalu yup..uhuk sedihnyerr

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...