Sunday, 5 August 2012

rindunyer kat dia..huuh

hari jumaat hari tu..aku ngan qila jalan kaki perghhhhhhh dari sekolah ke ktm bukit badak....cuak seyhhh biler nak lintas jalan kat depan skolah tu...pasai besaq gila jalan dia...aku genggam tangan qila erat2..hehe x de la gurau2 jep....memang lencun habis ah baju skolah coz panas derr....tp x pe,kat akhirat lagi panas..ye dok???

pah tu biler dah sampai shah alam ..x de transppot la plak...nak x nak kena jalan kaki sekali lagi...penat tak terkata tapi aku tengok qila sempoi je..huhu tu yang buat aku semangat sikit...sampai kat depan jambantan(haha)...aku ajak ah qila p umah member lama kteorang..dillla..kenai dop??huhu..aku n dak2 srai je yang kenal lorr...haha memang rindu gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kat diaaaaaa....lama sangat tak jumpa padahal bukan jauh sangat pon...then apelagi habis keluar cerita lama n cerita hot2..huhu...lama ah gak kat umah dia..then p umah sir fadzil...ala yang hari tu aku rindu sangat kat dia....seriously,ramai yang rindu dye....kan dila??huhu..termasuklah aku...tpi nak buat guane isteri dia je yang ada kat umah ...just dpt jmpe anak2 dia je...anak sulung sir..perghhhhhhhhhhhhhhhhh sangat2 hensemmm bagi aku la.....menepati ciri2 yang aku idamkan..hehehehehe gurau je...


ni anak sir fadzil yang ketiga..tak ingat la plak namanya tapi jantinanya perempuan...mesti cantik macam mak dia..hehe...tomeiiiiiii sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jom skodeng dengan lebih lanjut kat blog dilla plak...hehe

SKODENG KAT SINI yup....^__^

tu jep..

tata,

korang tak buat kueh raya ke???aku kat umah dah 5 jenis kueh dah aku buat tapi yang simple2 je ah...n biasanya aku tolong makan je...haha

utk dak2 form 5 tahun ni,trial dah dekat...gudluck..jangan pernah berhenti...Allah tengok usaha kita.,...sekian

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^