SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 11 August 2012

selamat beraya dengan buku....


huh tahun ni tahun paling 'bez' sangat lah bagi aku sebabnya tahun ni aku leh kuar ngedate ngan buku kat mana2 pon..haha poyo je..korang2 dak spm selangor trial 3 hari pas bukak skola...aku pon lom sedia 100%...lagi2 budak sains lah sangat macam aku...dengan fizik,kimia,biologi,addmath dan segala bagai...hmm ntah la..... ada orang kata eleh poyo jerr budak sains tuhhh,perasan bijok gitu ahh.....bagi aku,cita2 aku ke arah sains so ske hati la..hoho...nak amik akaun,aku ni dop pandai sangat math..cuma start tahun ni math aku ok..hehe..rse cam math spm lagi mudoh drpd math pmr...betol tak tipu!!!!kan3??? bulan puasa ni pon aku try utk kurengkan tidur,tidur pkol 12 tuh dah sangat awal bagi aku sekarang...tapi bangun maintain pukul 5 lebih ..haha tu pon bila pk pasal trial cepat2 bangun p basuh muka n solat..isk3 ....aku pon tak leh target sangat utk trial ni sebabnya aku hmmm...ntah laa....
nak tahu tak,tadi aku solat terawih ngan mak!!!!!!!kat rumah...besttttt sangat!!!!!!!!moga2 ada keberkatan di situ....aminnnn.......
hari tu pon hope sangat dapat jumpa abah dalam mimpi tapi tak dapat,orang lain pulok yang kuar kat mimpi tu..taw tak sapa..nama dia FF...dak maarif taw la kot sapa budak ni...k la

tu je kot...takut tak sempat post minggu depan so aku post sekarang ucapan raya utk dak2 spm 1 malaysia....jangan raya sakan...trial ngah dok tunggu...hehe...solat hajat,taubat jangan lupa...antara ubat hati yang paling mujarab ialah baca Al-Quran dan maknanya,solat malam,berpuasa dan hmm tak ingat lah plak...boleh RUJUK SINI


^___^ kat sini amira yusof nak mintak maaf kat sumer kengkawan yang pernah kenal mira....mira mintak maaf sangat andai ada tersalah bicara,terkasar bahasa,terkurang ajar,tersombong dan sebagainya......mira sayang kamu semua.....^___^
sekian....rajin2 kontek la ek,huhu


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...