Saturday, 4 August 2012

takut sebenarnya....

semalam aku dapat mesej yang agak menyeramkan bagi aku...huh....ayat dia perghhh buat aku tertanya2 betul2......hope jangan lah dia memaksudkan bende tu....aku tak terpk pon sampai situ or yang berhampiran dengannya...cara terbaik ialah ignore n x balas mesej dari orang tu..takut2 nanti dia perasan plak...bukan pe,banyak masa lagi ..kan3???hari tu pon member aku pernah kabo,'mira,ko jangan cepat bagi respon nanti dia perasan'...ok2 aku ikut cakap ko bro!!haha
moralnya kat sini kalo korang2(kaum hawa) dapat mesej macam yang aku dapat(walaupon korang x taw aku dpt msj pe),hope korang jangan tanya'kenapa?' kat orang tu....tu maknanya korang bagi respon aw kat orang tu!!!!!!
kalo orang tu terbaca post ni,aku mintak maaf sebab aku tak nak pk apa2 pon pasal tu...my heart is closed..n i dont want banana ripes twice(hhaha)-bi ngokngek

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^