Friday, 28 September 2012

D.U.I.T

^___^
FIRST SEKALI TAJUK TU SEBAGAI HIASAN SEMATA2
rasa hepi la jugak sebab dapat jugak akhirnya tulis kat sini..actually minggu ni saya tak balik ...sepatutnya balik sebab ada 'honeymoon' kat KL tpi atas sebab tertentu maka 'honeymoon 'ku ditunda lgi ..xpe2,sabar itukan separuh daripada iman...huhu senanya sekarang ni sy berada di cc di CP..taw tak kat mana???kat klang..huhu....
oh ye,result trial sahabat2 ku sekalian guane??ok??walauapapun result anda,sebenarnya anda boleh melakukan yang terbaik ..yang penting..YAKIN DAN PERCAYA PADA ALLAH..n gunakanlah D.U.I.T...iaitu
-doa
-usaha
-ikhtiar
-tawakal...





^__^
alhamdulillah result trial saya tak lah segempak huda n hani ...biasa2 suam2 kuku..tapi masih bisa tersenyum walaupun masih belum berpuas hati dan berharap dapat melakukan yang terbaik untuk yang real..

rasa macam skema plak...huhu...
insyaAllah saya tak akan pulang kerumah dalam masa dua bulan ni...untuk menebus semua waktu2 lapang yang telah ku sia2kan untuk berjihad fi sabilillah....innaAllaha maana

tu je kot..saja nak inform yang saya sihat...alhamdulillah..
akhir kata,doakan saya dan SAHABAT SEPERJUANGAN boleh menjawab dengan baik waktu SPM nanti..dan ku pohon sejuta kemaafan buat yang pernah terguris hati..^__^
sekian








yang merindui kalian..
-mierae-

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^