Saturday, 15 September 2012

trial SPM is over

assalamualaikum warahmatullahi wabarokatu wamaghfirotu waridhwanu...

first sekali ku memanjat kesyukuran yang teramat sangat kerana saya berjaya menamatkan trial spm 2012 dengan biasa2...setelah hampir sebulan exam akhirnya tamat jua..paling agak tak tahu nak jawab apa ialah fizik paper 2..memang agak blurr....saya hafal maksud specific heat capasity,tapi yang masuk mende lain..hmm,dugaan...

yang agak keliru ialah biology paper 3,pasal biochemical oxygen demand(BOD),..faktanya,bila BOD tinggi means air tu polluted la kan?n banyak dissolve oxygen kat dalam tu..aishhh,blur2...paling cuak pula of coz la addmath...mak aii,paper 1 ok cikit la..masuk je paper tu...adehhh,bakpe dia tanya pasal index number yang sbp yang pelik2..hah taram je la..kalau bernasib baik dapat la markah..yang kelakarnya ada nama mugilan kat dalam tu..hehe..tu nama kawan mak...paling kuat zikir waktu menjawab..ialah biology kertas 1 dan 2...mse tu puasa...ntah mcm mne rse ngantuk2 sangat..nak g tandas memang tak sempat....terpaksa la berzikir a.k.a tersengguk2 waktu tu...tapi ku tahan jua daripada rebah...adehhh,malu kat zul..huh harap2 dia wak dek je...hmm,malu2...
paling tertanya2 dalam diri ..masih lagi dalam posisi biologi paper 2...aduhh,dia tanya function mitochondria dalam plant cell..hmm,ape ek??sori la saya tak pandai sangat..n banyak la soalan lain...n banyak la subjek yang ada peristiwa tersendiri...



oh ye,addmath baru je exam hari semalam(14/9/12)...bayangkan exam start pukul 7.50 sampai 9.50..itu untuk paper 1..paper 2 pukul 10 sampai balik..x de gap langsung..perghh,dah la baru lepas perah otak untuk paper 1,kne perah otak utk paper 2 plak..huh kenangan2...hehe

tu je...
akhir kata,mira doakan semua mangsa spm 2012 berjaya di dunia dan akhirat..saya sayang semua..gudluck...man jadda wajada




No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^