SHOPPING BUKU DISINI

Wednesday, 24 October 2012

DARUL QURAN (part 3)

 DEMAM DQ



semenjak dapat tahu dapat p temu duga DQ pada hari rabu depan...tetiba badan rasa seram sejuk,tekak dah mula sakit,hingus dah mula meleleh,temperature da mula meningkat sikit2..inilah yang dikatakan simptom2 takut ntah hape2 yang dialami oleh cik mira yang cuak tak habis2..mentang2 la ni temu duga pertama dalam seumur hidup...dengar cerita nanti kena speaking(biasalah tu kan kena interview), n nanti ada ujian bahasa arab...walaupun drpd sekolah rendah belajar bahasa arab tp still rse nervous....walau apa jua perasaan ku sekarang,yang penting kena cool bila sampai waktunya...yeahh...itu dia!!,...
selemah mana jua diri kita,jangan tunjuk kat orang yang kita ni lemah,biar diri kita ngan Allah je yang tahu...betol tak??kepala pon asyik pening...x taw la memikirkan spm atau rehat tak cukup...
aishhh....spm kena hadapi jugak walaubagaimanapun...yang penting hablu minaallah dan hablu minannas...
dan sebesar mana jua masalah ,anggaplah masalah tu kecil sebab kita ada ALLAH yang Maha Besar!!!!!!!!!!




^______________________________________________________^


doa daripada kalian amat diperlukan......saya mintak maaf atas ketelanjuran perbuatan yang tidak menyenangkan hati pihak2 tertentu

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...