SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 27 October 2012

dengan rasminya DEACTIVE






dengan ini saya telah mengdeactivekan acount fb saya yang sial tu...x pe ke cakap lagu tu??xpe kot...
ok la yang penting rasa lega....sekarang baru nak deactive???ingat!!!

BETTER LATE THAN NEVER................






lepas ni dah x de yang ganggu hidup mira lagi...dia pon x de no mira,akaun mira dan semuanya...legaaa...
alhamdulillah..kalau dah jodoh x kan ke mana...kan3?????





^___________________________________^

mira akn fokus kat blog jep..
minggu depan insyaallah kalau lepas interview tu mira singgah rumah dlu kejap,mira tulis experience mira kat DQ ..bukan nak bangge or what...but nak share..............sebab mira ske sharing(bende yang patut je la)..bukan semua pasal hidup mira ,mira nak share,yang patut je la..paham2 je laaa...^_____________^

jom buat latihan kat tutor tv dot kom...
latihan dia best!!!!!!!
siap ada buku laporan lagi....hehe

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...