Saturday, 6 October 2012

sayang aspuri



lagu ni khas utk pelajar2 aspuri rabiatul adawiyah 2012 ....
besttt sangat kawan ngan korang2(form 5)..walaupun kengkadang ada gaduh2,biasalah tu kan...wanita..
n rasa terharu sebab semua orang peduli ngan ukhwah....bukan senang taw...
n bila pk2 balik,rasa malu la jugak sebab hari tu nangis depan korang( form 5) yang waktu sesi luah bicara ..
malu sebab sy bercakap sambil nangis,suara pon da macam kartun...haha ade ke patut tengah nangis boleh gelak...hehe...maaf kalau ada tersilap bicara..sy ni bibir nipis memang mulut celupar kadang2...mintak maaf sangat2...
thanks utk adik2 form 4 yang sudi buat persembahan special utk kami akak2 form 5 yang kiut miut ni...rasa terharu sangat2 waktu korang nyanyi lagu  jasamu dikenang...thanks...rindu kat kamu2 semua!!!!!!
jangan lupa amira yusof taw...budak kiut a.k.a form 2 ..he3...
n kawan baru mira iaitu akak auni...form 6...segan sebab dia nak kawan ngan mira walaupun jarang jumpa....sori la qila sebab selalu cerita pasal dia kat awak...hehe..redha je la eh...

sekian.....sayang aspuri

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^