Friday, 26 October 2012

steamboat





untuk kali pertama aku merasai makan steamboat..betolkan ejaan tu??kalau salah maaf..
kalau di terjemahkan bulat2 maksudnya wap bot????hmm,ape kejadahnya tu??ape la kan,dah 17 tahun hidup tp tak pernah makan steamboat!!yeah itulah aku..yang tak berminat ngan steamboat,spagethi,makaroni,pasta kabonara n semua tu la...aku hanya makan makanan tu semua bila dah tiada pilihan..cthnya mak masak,makanan jamuan etc...kalau tak,sorry la..better makan nasi lauk tomyam lagi sedap..
cerita pasal steamboat ni,seriusly memang tak pernah tahu sangat about it...yang aku tahu cuma bila nak makan nt kena celur..owh,i got it!!ala2 yong tau fu eh??tp tu ala2 je la kan..mak pon tak pernah buat steamboat kat rumah..makan kat luar apatah lagi...but ok la,aku suka as long bukan kenyang sangat pon,makan nasi lagi nikmattt..kan3...
utk peminat steamboat,spagethi,makaroni,pasta kabonara dan sebagainya...aku(mira) sanggup buat sistem barter ngan korang..aku sanggup gadaikan spagethi aku yang bernilai sepuluh ringgit dengan nasi lemak berharga dua hinggiit...haha..xde la gurau je..

tetibe rasa nak tulis pasal  makanan yang ramai orang suka ni...agak2 bila aku boleh makan steamboat ni utk kali kedua yup??

tu jep..nak sambung buat latihan kat internet....^____^
selamat spm...jangan tension2!!!
hakikatnya aku dah tension tp dah ok dah!!^__^


Amira yusof(cik mira)utk kesekelian kalinya,aku dah x de pape perasaan kat FF..alhamdulillah..terima kasih ya ALLLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H,awak boleh,saya mesti boleh!!!!!!!!!!thankssss

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^