Wednesday, 21 November 2012

SPM 2012(part 2)






assalamualaikum...^___^ x jawab dosa,kalo jawab sayang..hehe2.gurau2 jep..
so?

hmm,selamat ber SPM utk rakan2 ku ...

guane exam??ok??

jom nak share sikit..share experience..kadang2 pengalaman kan mematang kan kita .. ye dokk???

^___^





PENDIDIKAN SYARIAH ISLAMIAH..

ISNIN: Mira baca semua tajuk..tamakkan??..x pe la,mira belajar bukan uk exam semata2,utk masa depan..kot2 nanti mira masuk U ke kan..ade kawan2 tanya psal fiqh wanita ke,ala,pasal syariah la or yang sewaktu dengannya..apa guna mira belajar 2 tahun tapi tak manfaatkan??!!! betol tak???mira harap sangat2 ilmu yang mira belajar ni kekal sampai nafas yang terakhirku,..aminn..^__^
kesedihan sedikit bila jawab paper 2 psi ..mira tak tahu yang mana 1 ayat istinbat hukum utk yang berkelakuan ganas tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,aiyooooo....memang dah sah2 burn 4 markah kat situ..tp x pela,salah mira jugak sebab terlepas pandang tajuk tu...tapi alhamdulillah tajuk2 yang mira bincang2 ngan ainul masuk exam..antaranya faedah cakerawala dll..nmpk mcm senang...memang senang pon....harap A..tapi kalo A + alhamdulillah!!!!


ADDITIONAL MATHEMATICS..

yang ni memang mira tak percaya yang mira dah exam addmath!!seriously!!!tapi pelikss betull when soalan dye tak patut keluar macam tu!!mana tak nya paper tu tak keluar langsung,habuk pon tarak pasai progression n yang ada kira area under graf(tajuk integration)..sepatutnya soalan tu wajib keluar paper 2 kan3?? betol tak??tapi tahun 2012 telah mencipta sejarah dimana soalan tu tak keluar langsung(alhamdulillah,memang mira tak ske pon nak jawab)..malah soalan yang ke 8 dalam seksyen b..time mira jawab tu,eh2 macam pernah tengok la soalan ni tapi dimana yup??pk punya pk punya pk!!!!!!!!!!subhanallah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni SEJIBIK SEJIBON  soalan pas yer 2010!!!! betol tak tipu..demi ALLAH!!!! mira dah check!!!!! dye tak edit 1 pon!!!!!!!!!!!!!!!! pelikkan?? ala,cakap la pelik!!!.dannnn alhamdulillah soalan tu memang mira selalu buat sebab tak paham2...^__^ time exam tu mira cuba ingat balik latihan2 yang mira pernah buat..syukur sangat2...walaupun banyak jugak la yang hentam kromo jep..hehe

PHYSICS...

paper 1 seriously ngantok!!!tersenggokk2 tok seh citer ahh....
paper 2 alhamdulillah boleh la jugak tulis jawapan walaupun tak tahu ntah betul ke salah...harap2 betul..aminn
paper 3 alhamdulillah masuk yang mira boleh jawab....
akhir kata utk fizik,1 lagi keajaiban berlaku..tajuk lens tak masuk!!!!!!best kan?>


^____^ tu jep..jom study biologi n kimia!!! A +...aminnn...




No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^