Wednesday, 28 November 2012

SPM 2012(part 3)

assalamualaikum...

ni dah part 3,means ini minggu ketiga mira exam spm..
hmm,sepanjang mira exam ni kan... paling mira rasa horrible is kimia..hari isnin hari tu..
huh,perghhh mengantuk bhaiiii seriusly time paper 1...tersengguk2.. mujur la saat2 akhir mira tersedar dari alam khayalan...mira cek balik semua soalan..n buat checking ikut no A B C D n betulkan mana2 yang mira cuai.kimia paper 3 ,kteorang target rusting of iron, BOD n ape ntah lagi 1...tapi,1 haprak pon tak masuk...haha mira seyum2 je waktu selak kertas tu...mende la aq na tulis nih(dalam hati)...ade ke patut masuk pasal test of alkali??? haha tibai je ah...at least salah kat procedure....x pe la,redha n tawakal je la..

bio???

tak caya paper 2 masuk pasal isotonic,hypertonic bagai...sebabnyerrr soalan2 nyer senanggggg bhaiiii...betol tak tipu...tu antara soalan yang semua orang leh jawab. pas tu masuk pasal qudrat,n yang inheritance..mujur la mira x jemu2 buat latihan kaw2 pasal kacukan tu....boleh la jawab cikit2 walaupun de la jugak yang mira kencing..he3...n mujur la masuk balik soalan trial selangor!!!! n de tanya pasal blood clotting n n aerobic n anaerobic respiration..tajuk tu memang mira paham la sebab mira ada terangkan kat orang....he3....

tahniah kat mber2 yang da habis exam...terutamanya mber2 yang bersekolah di SMK....syafiq,dilla,alya,azizi,qila,saiful,mirul dll..


percayalah sesungguhnya kalau boleh mira nak terus menjadi pelajar sekolah...rasa seram pon ada nak bergaul ngan masyarakat kat luar sana.... ya ALLAH smoga KAU kuatkan imanku untuk menolong mereka dijalan MU....aminnnnnnnnnn



 jom contohi doraemon yang sentiasa sabar ngan sikap nobita yang sengal n mengader giler3...haha










hari jumaat lepas(3 hari sebelum paper kimia)...
mira telah buat aksi berani mati kat seseorang ni... tp respons nyer mengecewakan hati mira....
dye kate' diri dye bkn diri dye yang dlu lagi'... ok fine,kalo mira la..mir atranslate kan maksud ayat dia tu' mira dah x de dlm kehidupan dia yang sekarang. setelah apa yang kteorang jalani selama ni...mcm tu je???
ok fine,aku akan belajar sungguh2 insyaallah... mira pon akan jadi mira yang baru..bukan mira yang masih mengingati kisah dulu....x pe la,tu maknanya Alah sayang mira la..Allah tak bagi mira wat dosa...^___^..dia???ntah la,kalau dia ingat pahala n dosa...alhamdulillah..semoga mira boleh lepaskan dia...ecehhh poyo jep..tak2,semoga mira boleh hidup dengan tenang tanpa memikirkan dia lagi..ntah2 dia tak pk pon pasal mira,mira je yang over perasan...he3.....xpe2 ko tengok ah...mira da berazam utk jadi lebih baik drpd sebelum ni supaya mira b isa mendapatkn seseorang yang baik juga..

 k la sori membebel...layang jerr...zazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

^___^


 jom contohi doraemon yang sentiasa sabar ngan sikap nobita yang sengal n mengader giler3...haha


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^