Sunday, 30 December 2012

cuba challenge Mira..

entry ni sesaje je hari tu kebetulan bosan x taw nak main apa so main  la taip2...

main punya main..score paling tinggi yang cuma 87.14% je....

so ....
dengan ini Mira promote kot2 ade yang berani nak challenge Mira punyer skore...leh je...
tapi make sure kena adil,jujur dan amanah...

^____^

kalau dapat lebih daripada 87.14%..boleh la print page tu as bukti okay...


Photo: yang terbaru..tp x cukup laju lagi..^___^ nak challenge 95%..

ini mira punya result..tapi Mira tahu korang mesti lagi terer..hehe..ape lagi???challenge lah...

kalau nak ke challenge mira boleh lah TERBANG KE SINI...

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^