Monday, 24 December 2012

homestay dmuara sungai haji dorani



assalamualaikum...
ade sesapa pernah pergi ke homestay Sungai Haji Dorani di Sungai Besar..dekat ngan Tanjung Karang n Sabak Bernam..

x pernah???
ade x cita2 nak p kat sana???
kalau ada tapi x pernah p..
kat sini mira nak share cikit pengalaman mira kat sana bersama teman tersayang..heee..^___^


first mesti survey dulu kan sebelum apa2 ...
ape lagi...TERBANGGGGG LAHHHH KEEE SANAAAA....(utk laman web dmuara resort)

n LINK INI..utk ke blog dmuara resort..




mira rasa better korang survey sendiri kat laman web tu..
mira cuma boleh kata yang kos nya ok la x de la mahal sangat kot...rm 120 utk 1 malam
hari tu mira sewa 'apartmen',kongsi 8 orang...muat lah 1 bilik 4 orang...almaklumlah kami2 comel2..haha...
pagi2 leh jogging ramai2 sampai ke SAM SUNGAI HAJI DORANI.
then kalau ade yang pergi ngan kawan2...
leh main perang air(sendiri2) macam yang budak kelas mira buat..mira jadi camerawoman je..haha..
malam tu buat bbq ramai2 n tukar2 hadiah....
selebihnya mira akan ceritakan di post yang seterusnya..ngah otw...

itu je kot...
kalau nak tanya apa2 pasal homestay sungai haji dorani...boleh kontek ngan mira..
komen je kat post ni..insyaallah mira leh tolong..lagipon mira de ramai kawan kat area2 tu..termasuklah ***..haha

akhir kata..jom lah kita skodeng pic2 kat homestay sungai haji dorani yang mira 'curi' daripada mr. Google






kat atas ni pic chalet atas air..rsenyer harga rm 140 utk 1 malam..(week day only)





antara aktiviti kat sini




No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^