Tuesday, 25 December 2012

Jamuan kecil-kecilan dan tahlil di rumah cikgu Hayati Salleh..

 pada hari sabtu(22/12/2012)..
^___^ 
alhamdulillah Mira dapat p ke umoh cikgu Hayati Salleh di kampung pandan..dekat ngan airport...
actually dah pernah p waktu Mira form 2..
mse tu Mira tumpang cikgu balik Shah alam ngan Nawwal,kak Nabila and kak Wawa  so x yah la susah2 nak naik bas ekspres..kan3??
mula2 datang Mira terlajak sampai ke kedai..hehe
awal jugak Mira datang(sje poyo) dalam pukul 8 lebih..
yela,nak tolong2 memasak ke or kemas2 ...
pagi tu makan nasi lemak,hasil air tangan mak mertua cikgu..
betol x??
sedap ..^___^ 
maybe sebab lapar kot daripada pagi x makan..biasalah tu..
besnyerrr dapat makan ramai2 ngan kawan2 ..
Nik,Maryam,Farehan,Afini,Auni,Munirah..huh rindu time kat SMAAM dulu...
jom terjah pic2 yang ada..x banyak..soe..tp mira akn ceritakan peristiwa di sebalik setiap gambar...
^___^







air ni je yang termampu kami2 sediakan...x ingat sapa yang buat air ni..


ini nasi putih..saje letak..haha


amik kat peti sejuk umah cikgu..kelakar la..



inilah dia cik Afini kita dengan rajinnya tolong siang ayam...
kok kok kok ..
sempat lagi posing tersenyum..
^____^


taraaa..
inilah si hensem boy..Irfan..banyak lagi pic dia kat bawah



tengok lah comelnya dia senyum....rse cam nak cubit2 je pipi dye 


amboi!!! kecil2 dah pandai buat mata bulat...haha



ni aksi apa pulak yang si Irfan ni buat...


tengok lah adoyaii ni la first time Mira ditugaskan utk bagi Irfan makan..habis comot...tangan Mira lah jadi napkinnya


ape pandang2 hah??

kat bawah ni ada sedikit video Irfan tapi kejap je la..




Irfan nak apa sayang???nak mamam lagi???haha x leh nanti kenyang sangat..huhu


my kamceng friend..Farehan and Nik..dorang ni dah macam kakak aku dah...almaklumlah Mira x de kakak..



time ni ngah wat tahlil...ramai jugak banin yang datang...ex2 SMAAM pon x terketinggalan 



sweetnyerrr...
^___^


pehal Auni pandang2 camera???haha


awwww chakk..eh2 Irfan pandang camera ke pandang kak Mira..hehe





Irfan buat muke poyo..haha..xpe2..siap dia nanti kne geletek kat pusat..haha



seronoknya Irfan main ngan casing camera kak Mira sampai basah lencun ngan air liur dia..eii..hehe


huh Afini sampai terduduk kepenatan setelah bertungkus lumus di dapur bagi menjayakan 'program' memasak reramai..
^___^ jgn marah


amboii makan sambil tengok tv ke cik akak2 sekalian???khusyuk makan ke khusyuk tengok tv hah????


eh2 Irfan pon makan jugak..wahhh jelesnyerrr(sebab pe nak jeles pon x taw la)


ini Mujahiddin kan namanya..he2 sori la kalo salah sebab x rpat sangat...


ni Faiz..ntah macam mana pic dia ada dalam kamera Mira..x pe kan..jgn marah yup..sy x komen apa2



pelajar banin yang turut hadir pada hari itu..


^___^ semoga persahabatan kita terjalin mesra walaupun lepas ni mungkin dah jarang berjumpa


ni sebahagian je yang join amik pic ni..x kisah la..Mira sayang korang!!

EDITED PIC..



I MISS U IRFAN!!!





rasanya itu je kot...
Mira rasa bersyukur sangat2 sebab akhirnya ALLAH bagi Mira pergi kat majlis ni...
asalnya nak ajak mber2 lepak2 kat bandar..
tup2 dengar berita bandar kuantan banjir plak..xpe lah..nanti jumpa orang lain plak...



akhir kata...
Mira harap jamuan ni walaupun simple,hope dapat keberkatan olehNYA>.
saya NOR AMIRA YUSOF..ingin meminta maaf atas kesilapan sepanjang saya berkawan dengan korang( kawan2ku di SMAAM) sepanjang 3 tahun saya bersekolah di SMAAM semenjak 2008-2011.. terutamanya buat rakan2 yang selalu bersamaku diwaktu susah mahupun senang iaitu NIK,FATIN,TUAN,FAREHAN>>sorry kalau pernah sakitkan hati korang..aku sayang korang..
^___^--jiwang2 plak eh

utk banin SMAAM(kalau korang terbaca post ni)..
aku mintak maaf kalau2 selama ni perbuatan aku ade la ala2 sombong,poyo or pape lah yang watkan korang pk aku ni hmm ape ye??ape2 lah yang kureng ok...aq bknnyer x nk berborak2 or cakap2 sangat ngan korang tp aq ni liat sikit kalau nak diajak borak2 ngan laki..lagi2 face to face..ntah lah semenjak aku form 1 lagi...sorry sangat2...aku x sesombong yang korang pk kan..percayalah...nampak je aku macam tu tapi sapa yang betol2 paham aku akan kenal aku ni guane....
^___^ sory ye kalau ayat aku annoying

but...
aku cuba untuk memperbaiki diri aku hari demi hari utk menjadi lebih baik daripada hari ini dan seterusnya...
SAYA SAYANG RAKAN2  SMAAM!!!!

2 comments:

Thank you for your comment ^_^