SHOPPING BUKU DISINI

Thursday, 13 December 2012

Setia City Mall VS Space U8

assalamualaikum..

nak post mende yang agak laghaa tapi sekadar perkongsian...

post ni khusus utk penduduk klang,shah alam n puncak alam sebab depa ni lah yang 'maybe' pernah p antara dua2 tempat ni...

actually ni adalah antara mall yang baru dibuka tahun ini and mira baru berkesempatan utk pergi pada minggu lalu..hehe...

jom terjah dulu mall ni..



              VS          




so apa masalah nyer??

tak de ape..

actually mira agak kesian dekat peniaga2 kat space u8..
sebabnyer kawasan dataran nyer gilerr bhaiii besarrr..ce tgk pic kat bawah



 besar jarak tuhh...spiderman pon tak lepas..

kalau nak tahu bagaimana keadaan sebenar kat space u8,boleh lah pergi sendiri . tengok..


cadangan : kalau korang nak shoping tudung indon yang berbaloi la bagi mira..better p kat space u8..taw tak tudung indon hok saiz L,baru rm 15.awning dye pon cantik tpi x de corak2..tapi ok la kot bagi mira..pakai pon tomei je...haha ..

bagi sesiapa yang masih belom pergi lagi...


 ni alamat utk space u8..

6, Persiaran Pasak Bumi,, Taman Bukit Jelutong, Seksyen u8, 40150 Shah Alam, Selangor


dan ini alamat utk setia city mall



No. 7, Persiaran Setia Dagang, Bandar Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah Alam, 40170 Shah Alam, Selangor




p/s : kat setia city mall terlalu pack..x sesuai utk lelaki yang rapuh imannya..huhu sebab banyak amoi seksi lorr....haha..just telling u all..haha


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...