SHOPPING BUKU DISINI

Saturday, 19 January 2013

5 NAIM 2012



ASSALAMUALAIKUM..
entry ni khusus ana tujukan utk bebudak 5 NAIM 2012 yang bakal jadi imam,makmum,isteri,suami,doktor,pakar,profesor or whatever lah suatu hari nanti....
sebelum tu nak mintak maaf dari hujung bulu kaki sampai hujung bulu rambut kat kepala korang taw..
^___^

walaupun lepas ni kiter semua x tahu lah dapat jumpa ke x melainkan dengan izin-NYA..1 je nak pesan,kalau nak kawin nanti jangan lupa jemput..x sabar2 nak tengok pasangan korang..hehe..

ape ye nak wish..utk tahun sebelum2 ni..ana memang de wat utk setiap kelas yang pernah ana belajar..cthnyer boleh terbang je dekat link2 kat bawah...


  1. FORM 1(x dijumpai)
  2. FORM 2
  3. FORM 3(x dijumpai)
  4. FORM 4

maka dengan ini ana mengisytiharkan entry ini utk melengkap kan FORM 5 sepanjang ana bergelar pelajar sekolah..

kebiasaannya ana akan menulis serba sedikit pandangan ana terhadap rakan2 kelas ku ini supaya suatu hari nanti (insyaallah) bila ana dah kawin ke ape ke..bila baca balik..mesti teringat..'oh,,inilah kawan aku ..dia ni macam ni,macam tu dll...

biasanya ana akan ceritakan pelajar yang duduk dari kanan menurut pengamatan ana selama setahun satu kelas ngan korang..jeng2.siapa itu,.

^___^

pelajar 5NAIM yang bertuah ialah .






IKMAL HAZIM

ko baik,comel,chubby..dan errr ok lah..ana minx maaf kalau2 ada terbuli(mengarah itu dan ini)..rse cam pernah wat cam tu..kan3??ana mintak maaf yup..janji lepas ni dah x wat dah(angkat tangan)


LUQMAN

ko la 11 nyer sahabat yang ana tengok laju je dari segi perbuatan,percakapan dll...ikut sunnah ek??^__^ baguslah..ana pon nak contohi kau....ko baik,rajin,ske wat kerja. walaupun ana tahu x semua suka cara ko..but ana sokong ko boleh diharap..ana harap ko sudi ajar ana pasal ict ni..haha
^__^

NURUL FILZAH

taraa..ini dia naqibah 5 NAIM yang comel loteh ni..hu2..tapi waktu f4 x rapat sangat sebab kelas lain,meja bilik prep lain2,and macam la lain2.tapi semenjak dduk sekelas kat kelas 5 Naim ni..terasa ukhwah dengan enti makin rapat...alhamdulillah...u r the comel!!hehe

ANIS HIDAYAH(A'id)

hah ini dia ceti halal kat kelas ana...dah biasa dah kena pau ngan dia...tapi pau bende baik so x de  masalah(gurau je).hmm,ana rasa tahun ni adalah tahun yang paling banyak mengeluarkan duit..kan3??? ade je kena bayar itu la ini la..tp x pe..bermodalkan kerajinan yang ada pada a'id,setakat kerja kutip pitih tu senang je macam korek hidung..haha

AISYAH RAHMAN

ana kenal ko since f4..mula2 rse bez la jugak sebab ada gak member dari pahang sme ngan ana..hehe....aishah ok,comell sangat bagi ana..rasa macam nak peluk2 je..hehe...ana tabik springgg lah dengan apa yang ko  buat selama ana kenal dengan ko ..macam2 lah sampai x tahu nak tulis apa..
^___^ u r sweet and gorjes!!

ATIQAH SAJUDI

orang ye putih,saiz M..tinggi sikit daripada aku(kan??).baik,1 geng yayasan ..best kawan dengan dia walaupun x berapa rapat tapi still leh go on sesame..kan3???
^____^


FAREHAH RAZALI

hah,dia ni duduk depan dorm ana je. tapi time spm je baru rajin nak mai dorm ana....haha kantoi..x pe la perkara dah jadi ..dengar je nama dia..teringat anak panah yang tajam tu,silat dan macam2 lagi lah..slalu lah jugak bersaing secara sihat ngan dia...tpi ana tahu dia boleh lakukan lagi terbaik daripada apa yang dia pernah buat sebelum ni

AMIRA SYAHIRA

si gadis kecil molek ni jangan disangka pendiam..hehe..memang pendiam pon tapi kadang2 je..slalu je borak2 ngan dia..korang je yang x nampak..
^__^ itu je kot..

AMMAR HAFIFI

walaupun kita sama kelas dua tahun berturut2 tapi still ana x leh nak kenal ko..haha.. xpe,ada hikmah di sebalik semua ni...peace

AZRUL NIZAM

ana kenal ko pon sebab ko sama kelas ngan ana a.k.a Naqib 4 Firdaus 2011 dan entah kenapa kengkadang ana slalu la jugak kena tengok muke kau..cth : tusyen yayasan,sama grup ...no komen..haha..mintak maaf kalau ada sombong2....im trying to change myself more better.

ZULHIMIE


ape yer??hmm,ana simpan lagi kertas yang malam tu,ayat2 ko yang aku rasa agak pelik +_+,nt nak tunjuk kat cucu..haha..mintak maaf kalau ada tersombong2,x layan ko,ana rse mmg x patut layan kot kalau x de urusan,ye dokk??hmm...itu je kot..ana cuba utk mahir BI macam ko..sekarang ni ana otw baca novel Leven Thumph and the eyes of the want.baru baca kulit hadapan,murah je ana beli dengan harga RM8 je...harga asal rm 29..haha

ABDULLAH AZIM


x taw la nak tulis..hah dah ingat,dulu waktu dalam kelas..ko kan duduk depan sekali,ana duduk belakang(kat samtsh mmg buat peraturan wanita kena duduk belakang eh),ok then..disebabkan ko,ana selalu x nampak apa yang cikgu tulis kat depan...tapi bende dah berlaku nak wat guane..ana pasti rakan2ku yang lain juga senasib dengan ana..haha...don wori b epi....lepas ni dah x de   situasi cam gini sebab ana nak duduk depan je sentiasa(kat u or matriks nt)..haha....serik dahh 4 tahun kena duduk belakang..

FARID AIEZAT

so kaulah ketua kelas yang suka buat mimik muka..mula2 tengok ermm kelakar la...lama2 hmmm biasa2 je..haha..ana x taw la berapa kali ana pernah cakap ngan ko??x sampai 3x kot..haha

ABROR
~~keypad error~~~kau ok..can be leader of the muslim(khalifah)..insya Allah..aminn

IZZAT HADI

ana taw yang nama lain dia Bruno Mars..itu je..lain2 tarak tahu...soe...no komen..mak tak bagi...haha

FATIHAH HAMDAN


dulu waktu F4 selalu la dengar orang sebut nama FAT,tapi x tahu sapa..sebabnya ana keliru orang panggil nama orang ke or ejek dengan nama FAT(gemuk),rupa2nya pemilik ini sangat cun bagi ana,n x de lah 'fat' mana...ramping je ana tengok..haha ..ana nak minx maaf kalau2 ada ko x puas hati ke ngan ana....kita kawan selamanya walaupun jarang bertegur dan berjumpa..^___^


ATIRAH

nama ko sama ngan adik ana..hehe...ana ingt lagi ko antara orang terawal yang ana jumpa time first time menjejakkan kaki ke SAMTSH ni...thanks atas kemaafan yang kau hulurkan kalau2 ana ada membuat kesilapan yang menurut hawa nafsu..u r the good friend..^___^

FANAD

si comel ini rasa nak cubit je pipi tapi segan...hehe..ko rajin...
^___^ i  hope can see u againn...u r such a good friend

HAJAR

ok this is my best ever friend since form 4 walaupun ade gado2 manje gitu...biasalah tu..baru makin sweet kan3??...kat sini ana nak minx maaf selama kita berkawan,ana ada sakitkan hati ke ape ke or enti ade terasa ng perilaku ana..tok seh la amik hati..hati ana pada yang 1..hehe gurau je...halalkan makan,minum,ilmu yg telah enti turunkan kat ana selama ni..lagi2 addmath..hehe..^___^
i love u ~~~as mber..muahahhaha

AMIRA YUSOF
~~~~ (=_=)


FARHA HUSNA


Member yang sentiasa bersama semenjak tahun 2012... Dalam kelas kengkadang kalau Ana ngantuk,paa selalu kejutkan ana sambil bagi kata2 semangat.dann Ana pon try lawan ngantuk tu..hehe...Farha,thanks a lot atas ilmu yang pernah ko ajar kat Ana cthnya fizik,admet,biologi dalam....^___^ insya Allah Ana x kn lupakan semua tu....i will miss u a Lot...jgn sombong2 k..do keep In touch...

Ainul Hasanah a.k.a enul

Pe ye...oh ye,x sangka hari Ana dapat nama ko Time kat haji dorani tu...tp Ana betul2 maksudkan ya...Ana minx maaf kalau selalu sangat buli ko smpai nangis2 kadang2 haha kelakar Laa...Susah taw nak jumpa orang macam ko ni...x cepat tacing,kalau tacing pon,Ana potong JE paruh tu..haha Ana gurau je...belajar betul2 jangan suka susahkan Ore lain..i know u can do IT although u r alone. Jgn lupakan Ana dan semua kenangan kita bersama...^___^ Luv u to bebeh...haha


Aqilah Khalil

Oh,rupanya kita pernah kelas bersebelahan waktu Sekolah rendah tapi x pernah bertegur sapa..dahsyattt tu...xpe,YG penting sekarang kita dah ok..terima kasih atas layanan baik na kurang baik ko kat Ana..Ana hargainya...terima kasih juga sebab selalu tlg anta blk umah,klu ko xde,alamatnya Ana balik umah sorang2 Laa...xde teman ...hehe...rendahkanlah hatimu tapi jangan rendahkan dirimu..Ana ingat lagi kata2 tu walaupun ia kopi paste JE kan3??hehe....kan Best noT dpt matrik or asasi sama2...nt minggu balik boleh La balik sana2...hehe..akhir kata,thanks 4 being MY kamceng pren...Luv u bebeh...muahahah



Aida Farhana

^___^ gembira rasanya berkawan dengan orang yang baik akhlaknya..teringat plak kisah si pembuat minyak wangi dan si tukang besi..berkawan ngan awak umpama berkawan dengan si pembuat minyak wangi..terima kasih atas segala nasihat,teguran dan didikan awak saya hargai sangat2....saya berharap sangat2 suatu hari nanti saya akan dapat kawan macam awak....semoga kita berjaya menjadi sebaik2 perhiasan didunia iaitu wanita solehah..aminn


Zulhusni a.k.a uni

pe yek? hmm,oh ye, pe cer hadiah yang ana bagi kat ko hari tu??hope masih dalam keadaan baik2 sahaja..kerana itu adalah kali pertama ana menjahitnya sendiri..^__^(baru belajar).....ana ingat la cikit2 lagi pasal yang ko bagi tazkirah pendek kat dalam kelas hari tu..sentuh pasal aurat dll..ana ingt dan rasanya pasti ada hati yang tersentuh bila mendengar nasihat ko(tiru ayat hilal asyraf)...ko ana tengok ada bakat jadi imam muda macam imam muda asyraf..teruskan berdakwah..^___^
p/s  : hope dapat makan durian kat umah ko lagi lain kali...hehe

Mujahid

^________________________________________________________^
biggest smile for u....


Yusof

x taw la nak tulis apa tapi ana cuba utk tulis jugak..haha...pe  ye?? hmm,tq atas segala ilmu yg ko share ngan aku,hajar,husni,anis n azrul time berbincang dalam kumpulan bi..walaupun ko x banyak bersuara,xpe aku paham mungkin ko malu kot..haha kidding..jgn risau ana akan sentiasa ingat nama ko..Yusof kan??haha nama ko memang dah sebati ngan diri ana..nama je taw ,bukan diri kau..jangan perasan..hehe..tengoklah blog ni pon ada nama kau(nama je taw,bukan aku maksudkan diri kau)..mierayusof..haha..tu je..oh ye,muker ko ade la ala2 mber aku sekolah rendah nama dia yusof jugak..qila khalil kenal dak tu..muka dia macam ko la tapi dia sekarang dah kurus tinggi n hensem pluss pandaii..ana harap ko macam tu..eheh ~~mengharap....as pren...ana doakan g terbaik utk ko..^__^ as pren only,nver more..


Ammar Afiq
^______________^ sama ngan mujahid




Farah Syahirah

best kawan ngan ko since form 4..boleh ngam,boleh bawak bual,gurau dll..and thanks sudi 1 grup study grup ngan ana..ana hargainya sangat2..terima kasih atas segala bantuan awak terhadap diriku ini.ku hargainya sangat2..semoga ukhwah antara kita x terputus malah semoga lebih segar ...
^_____________________^

Fatina Nadhrah


awak antara wanita yang paling sopan la kengkadang dalam melakukan sesuatu menyebabkan ana x pula sebaliknya..haha..best kawan ngan ana selama dua tahun berturut2 malah harap sangat semoga dapat terus berkawan dan berhubung dengan awak..harap sangattttt...misss u alot

Farah Farhana

walaupun kita x rapat dan x pernah rapat pun..hehe..but ade la cakap2 sikit2 kan3??hehe...tq atas pertolongan awak dalam bi...memang x ternilai...tq....awak comel ..tu je..hehe

Roshada Ulfah

saya kenal awak time form 4,perjumpaan KRS..hehe nama awak agak unik bagi saya..hehe btw ske kwn ngan awak...^___^

Anis Adrina

awak baik,n ana ske kwn ngan awak...^___^ itu je kot..hehe x taw na tulis pe..jgn lupakan ana taw walaupun kita x berapa rapat..taw3!!

Nur Amira

eh2 nama kita serupa lah...nama bapak je lain..hehe...awak comel!!..best kawan ngan awak..^___^



akhir kata...ana mintak maaf kalau2 selama ni ada tersombong,terkasar bahasa,x layan,ego,degil,buat muka,mengumpat,mengutuk,marah2 dan semua lah yang korang semua terasa hati dengan ana..dengan ini,saya NOR AMIRA BT YUSOF ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun..takut2 ana pergi dulu ke,hope korang boleh maafkan kesalahan ana serta halalkan makan minum semua lah yer...

kalau ada yang ana gurau kasar2,wat x layan je..x yah amik hati...hati ana dah berpunya..kidding..hehe

utk banin,sori ana memang x leh nak bergaul sangat ngan korang....xtaw ah bakpe,mulut ni berat utk berborak2 or bergurau senda..maaf yer..

utk banat,terima kasih atas kenangan,pertolongan dan kerjasama yang korang berikan sepanjang kita berkawan..ukhwahfillah abadan...aminn

sebelum tu..
utk mengeratkan ukhwah silaturrrahim..sesapa yang ada semua yang ada di bawah ni boleh la add ana..jgn segan2 tegur kalau dah lama x jumpa..^__^ insya Allah ana x lupa akan kalian..kalian adalah kenangan terindah ana utk tahun 2012...

fb -   https://www.facebook.com/mierayusof
twitter -   https://twitter.com/amira_yusof
myspace - dah hilang
tumblr - http://mierayusof.tumblr.com/
youtube - http://www.youtube.com/user/mierayusof
google  -  https://plus.google.com/u/0/111635286636167543570/posts
yahoo messenger -myra_spicegirl@yahoo.com
skype - cikmira23

hope korang add or follow lah eh kalau saya lom berbuat demikian...
nak jumpa mungkin susah dah so ni jela wasilah nyer..hehe..

^____^

terima kasih kalian atas kenangan terindah ini..

sebarang komen or feedback amat dialukan2..

p/s : saya mintak maaf kalau ada terkasar bahasa or mengguris hari sesapa kat dalam post ni..kalau ada mohon inform supaya saya boleh edit post ni..post ni terlalu panjang so bila makin bawah,idea makin kering..paham2 je la yup..actually post ni memakan masa hampir sebulan utk menyiapkannya disebabkan kemalasan saya..haha..but akhirnya siap jugak..alhamdulillah..


post ini ditulis oleh

Cik Mira






No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...