SHOPPING BUKU DISINI

Monday, 28 January 2013

Amcorp Mall


Assalamualaikum....
^__^
post ni sekadar nak sharing a.k.a nak gtaw kat sesapa yang x tahu lagi..








pernah pergi x amcorp mall ni???

huhu ana baru first time p hari tu...almaklumlah lokasi mall ni terletak kat PJ so memang jarang lah p sana exc ada urusan..

so..apa yang istimewanya amcorp mall ni berbanding mall yang lain seperti space U8,setia city mall,dll??

huhu...keistimewaan yang ana nampak kat mall ni ialah kat dalam mall ni ada flea market..taw x maksudnya???

maksudnya kat dalam ni ada pasar lambak gitu..
pernah tgk x guane flea market ni guane?

hmm,dia macam kiosk kecil yang dibuka dihadapan kedai2 yang ada dalam mall tu..cer terjah  pic kat bawah ni dulu..mungkin korang akan paham..




































hah nampak x gambarannya??

oh ye,kat sini macam2 ada jual..
antaranya duit2 lama,duit2 luar negara,setem lama/luar negara,kereta mainan,perhiasan rumah,jam,gelang,kasut,beg dan banyak lagi..

kalau korang p kat ground level..kat situ lah port ore jual barang2 lama yang susah nak jumpa dah sekarang ni..cthnya seterika besi,piring hitam dan byk lagi sampai ana pon dah x ingt...

^___^

so utk sesapa dripada kedah,pahang,ganu,klate,johor yang teringin nak mai area selangor ni...
jgn lupa datang sini taw....hehe...ana yang area shah alam ni pon jarang mai...

tapi,seriusly ana memang suka p tempat2 macam ni....haha...

tu je..sekadar perkongsian....^___^

sebelum terlupa..utk sesapa yang  x pernah pergi or teringin nak pergi lepas ni..

ni alamat dia..

 Amcorp Mall 18 Persiaran Barat, 46050 Petaling Jaya


kalau x jumpa jugak,boleh la tanya papago or google map..




foto : mr. Google

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...