SHOPPING BUKU DISINI

Friday, 25 January 2013

GROUP untuk BLOGGER

^___^
Assalamualaikum..



ana yakin sekarang ni blogger tumbuh macam cendawan tumbuh kat kayu2 basah??kan3???
7 orang daipada 10 orang kini memiliki akaun blogspot,mahupun wordpress sendiri??kan3??~ececeh...hehe
ye la,mana taknya,semua pakat nak tulis/luah perasaan belaka,...x kira lah laki ke wanita ke..
and paling penting dah x kira umur dah..seawal 7 tahun sampai lah 70 tahun..sudah sign up utk buat blog ni...
hehe x kisah la..yg penting korang hepi..

nak share lah sedikit2 utk blogger2 yang baru ni..
ana ni blogger veteran lah jugak walaupun nampak macam awet muda..hehe ~~ ok ini ayat perasan..sila abaikan

post ni utk berkongsi group2 blogger yang ada di fb..

untuk apa??

bila korang join group2 blogger ni..secara x langsung korang boleh


  • tambah follower,comment,pageviews,hits dan banyak lagi
  • boleh tahu blogger2 yang lain(berkenalan gitu)
  • eratkan silaturrahim
  • boleh masuk contest yang dikendalikan blogger yang 'kaya'..hehe
  • boleh promote post korang
  • dapat makwe or pakwe~~kidding
  • dan banyak lagi~x ingt pon sebenarnya...

so kat sini ana nak share lah link2 group  for bloggers..
x baik kedekut..kan3???


kalau ada group yang belum anda join..join je,x salah pun..actually ade banyak tp err ini je yg ana join so ini je lah yg boleh dikongsi...sori banyak plak membebel...

^___^

p/s : ^__^ do keep in touch

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...