Saturday, 26 January 2013

koleksi pengalaman SPM 2012 amira yusof



Assalamualaikum...

huhu..tadi ngah update label2 kat post ni..hehe baru nak buat..ape laa..
untuk blogger2 baru..
ana  nasihatkan gunalah label ni..macam yang ada kat sebelah kanan blog ana ni...
kegunan dia korang boleh tahu post ni untuk apa..cthnya post ni labelnya experience...
paham x ???x paham udah laa..malas nak membebel..

alkisah ana ni spm victim tahun 2012...
dan disebabkan kat sekolah ana tu peliks banyak...
ada ke patut time bulan SPM,kiteorang dak2 f5 ni x leh stay kat ostel..
yelaa,cthnya minggu kedua kan ada 3 subjek je..means hari khamis dah x de exam...
kami dikerah utk pulang ke rumah sebab DM x nk sediakan makanan...
ape ke heh laa??
ana rasa dulu time ana PMR(di SMAAM,pahang),sebulan sebelum exam kami dah diarahkan utk berkurung di asrama..x leh balik langsung..
sejujurnya ana memang  suka duk ostel!!! haha..seriuslyyy sukaaaaaa sangatt...walaupun ada peraturan yang menyeksakan...haha

so bila time spm,cthnya habis je paper math,hari khamis,kami memang digesa balik umah..nak x nk kne balik juga..kalau sesiapa yang berdegil(berkeras nak duduk ostel,boleh je tapi makanan x disediakan)..hah peduli apa ana masa tu,ana n  mber2 stay jugak!!haha..makanan x de???
alah,puasa je lahh...kan2 enul,aja,qila

dah2 melalut..so kat sini de koleksi pengalaman ana sepanjang mengambil SPM 2012...
saja nak share..sharing is caring..
hehe
jom skodenggg!!klik je kat bawah ni


  1. PART 1
  2. PART 2
  3. PART 3
  4. PART 4 -


akhir kata,ana bukan seorang yang genius,cepat pikap(tp bukan lampi taw) cuma ana rajin je..hehe..kalau ada kata2 ana yang perasan terlebih,terberlagak,terpoyo dan semua lah yang negatif..pandang sebelah mata je taw..x yah pk sangat...ana ni memang gila2 sikit2 kengkadang..merapu2 pon ada..haha...peace!!
gambar hiasan

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^