SHOPPING BUKU DISINI

Monday, 21 January 2013

kiralem amgine(terbalikkan)

Assalamualaikum sebagai pembuka bicara...

BEWARE : post ni sekadar utk perkongsian ilmu sahaja..tidak ada kaitan dengan yang hidup mahupun yang telah tiada

hari ini kita akan membincangkan maksud kiralem amgine..

^__^ huhu sorry lah sebabnya ana agak excited la sangat..yela ore dok femes macam ana ni alahai,sape je yg layan...haha dah2 poyo je tadi tu...

ok2..

nak story sikit je sebelum masuk ke topik sebenar..

cam ni,entah macam mana tangan ana ni rajin sangat2 utk add novelis2 yg de fb..ramai la jugak yg ana add..itu pasal mber kat fb ana dah hampir mencecah 2k..haha peace!!
 ok then,ade la beberapa ore novelis ni buat grup dorang sendiri n dorang de jugak bagi ahli grup tu baca karya yang dorang buat sebelum karya tersebut dipublishkan..hehe..

dah tu apa masalahnya??

xde masalah pape pon senanya...ana je yg excited nak share..ye laa,x baik kedekut ilmu kan!!
ok2,kat sini sapa yang tahu maksud melarik enigma??
hah!! kalau korang tahu maksud dia tanpa tengok kamus memang superbbbb laaahhhh..kawe saluteee sama kamoo...^___^ senyum lah sikit...


kenapa ana tetiba je tanya pasal melarik enigma ni????



hehe..baru nak start cerita,ni sambungan daripada perenggan yang 6 tu taw...n 1 novelis ni(nama dirahsiakan sebab ana x mintak izin dia pun utk letak nama dia kat sini,takut dia marah)....nama grup dia melarik enigma..so ana tertanya2lah apa bende lah maksud perkataan ni...ana pon post la tanya macam kat bawah ni






ok2..pastu selang beberapa hari baru novelis tu reply..siap buat doc lagi...terharu lahh ana..siap mentionkan nama ana lagi...hehe... hah apa lagi,tengok lah kat bawah ni..novelis ni dah terangkan segala2nya...



huhu dah baca belum...kan ada part yang ana tutup nama novelis tu sebab dia tak tahu..ana segan nak gtaw dia..kalau gtaw pon,takut dia marah so ana rahsiakan la namanya...tapi andai kata novelis tu tahu yg ana post pasal dia kat sini..ana mintak maaf yup..ana sayang akak!!!as saudara seislam!!!!
seriusly..


itu je..sekiannn...peace

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...