SHOPPING BUKU DISINI

Sunday, 6 January 2013

STATUS 1

sempena 'cuti sekolah selama 9 bulan ni,(kalau mengandung,kirenyer sampai bersalin lah..)haha..
start daripada paper last SPM 2012 iaitu PQS pada hari rabu,keesokannya dah stat enjoy...tapi pk2 balik,x elok kaum hawa lagi2 hok muda tu p rewang2 kat ibu kota,x kisah la mana2 pon lagi2 wanita macam ana ni..sekarang ni kecoh kes rogol,culik la,cabul la dan macam2 lagi lah..lebih malang,melibatkan kaum hawa yang lemah ni..aduhai,pe nak jdi ngan para pemuda2 kat negara ni??semoga ALLAH membuka pintu hati mereka2 yang berhati busuk ini.....aminn..

dan err bila bosan2 x taw nak lepak kat mana,so lepak depan ipad je lah,main game,menjahit,buat brooch,memasak dll tu memang dah jadi hobi sampingan sementara menanti kerja datang jatuh ke bahu...haha so hari ni nak share banyak status menarik yang ana 'curi ' haha..daripada 1 fanpage ni..ala,bukannya buat harta,tapi tu kan ilmu..jgn kedekut2...nak tulis balik kat sini..rasa macam malas lah plak tangan ni nak menulis..so ana kopi dan paste je kat sini...kalau nak besarkan,kli je kat pic tu..^____^




peace...dan ana terjumpa 1 profile ni . wall dia penuh dengan status2 yang berunsurkan ilmiah...jom terjah pic kat bawah..nama pemilik profile ni cik mira..tapi dah berpunya so jangan usha2 taw..haha..kidding



sekadar perkongsian ilmu..peace!!!

^___^ senyum lah sikit2...



















kat atas ni ada buku kak ain tertinggal kat umah ana,so ape lagi..bace buku ni lah,..persediaan mantap..haha



























kat atas ni koleksi novel yang ana kumpul since form 2..mse f1,ske beli komik time tunggu bas nak balik shah alam,,guna duit atuk,ape kisah masa tu!!haha.setakat ni dah kumpul novel siti nur dhuha,walaupun makin merepek2 ceritanya tapi ok la..then dah ada semua novel siti rosmizah,walaupun novelnya makin tebal makk aii makin malas nak baca kalau tebal2 sangat,jalan ceritanya meleret2,dan juga novelis baru yang berjaya mendapat tempat di hati ini iaitu pasangan suami isteri yang soleh dan solehah iaitu Dr. Farhan Hadi dan Ustazah Fatimah Syarha..besst sangat2 novel yang Cinta High Class...novel Farhan yang best pula Denyut KAsih Medik...and baru ada 2 je novel terbaru Ramli Awang Mursyid tapi still x baca2 lagi sebab x de mud nak baca..takut nak baca pon ada,lagi2 yang fiksyen 302..haha ape la,baik x yah beli..
semua novel ni ana x beli dengan harga runcit tapi dengan harga selepas diskaun..ade yg 10%,25%-kat popular,and 30% pon ada,tapi kena beli time sale kat karangkraf ahh....biasanya bulan 1 or 12..and otw baca novel Hilal Asyraf.korang ce ah baca novel karya2 novelis yang ana sebutkan tadi..insya ALLAH x rugi..

jom sambung













Add caption






itu je kot..oh ya,hampir 90% ayat di atas tu bukan ayat mutlak ana..ana just paste kat je..

sekian....
^___^

semoga post ini beerti buat antum dan antunna...









No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...