SHOPPING BUKU DISINI

Sunday, 3 February 2013

My True Friend

dah pernah tengok ke bwlum cerita ni??
utk yang belum pernah tengok..
biar ana story mory sikit...

^___^ ok2,based on the tajuk pon mestilah cerita ni x kan lari daripada pasal sahabat.....
yela tajuk pon sahabat sebenarku..

apa yg menarik pasal cerita ni??
bagi ana,yang membuatkan movie ni best sebabkan watak GUN(watak utama),
kebiasaannya yang kita tahu kalo ore tu anak ore kaya~~~^^^^ mesti suka berpeleseran,ske sosial,ske menghabiskan duit mak bapak,suka mempergunakan kawan,suka cari gaduh,kalau boleh dia nak mber dia protect dia(kirenya dia ni bos la sebab anak ore kaya) dan mcm2 la yg negatif..
tp dlm cerita ni semua ciri2 yang ada pada GUN ni,memang terbalik daripada yang ana tulis td..
dia ni sanggup bela kawan dia yang teraniaya walaupun dia tahu risiko yg bakal dia hadapi..
n dia sangat2 pentingkan persahabtan..

tapi kalau korang tengok movie ni sampai habis...
akhir2 hayat Gun memang sangat sedih ...
n bagaimana mber dia balas dendan kat pembunuh Gun..itulah erti sahabat sebenar,sanggup berkorban apa saja...

huhu yang paling lucu..
nama geng Gun ni SPERM>>tahu x SPERM tu apa???ala,air mani lelaki..yang ada kepala,ekor dan nucleus tu..hoho..
awat nama SPERM??geli...hehe..
sebab SPERM kan ada berjuta2 n hanya 1 je yg akan tembus telur(secondary oocyte) ..so dorang ibaratkan dorang ni merupakan 1 (yg bisa tembus secondary oocyte)tu..1 dalam beratus juta..^__^
x paham udah..

k la tu je..^_^ wassalam




No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...