Sunday, 17 February 2013

nak buat apa lepas spm??

Assalamualaikum...


tajuk tu mungkin agak ketinggalan utk student ex-spm victim 2012...

tp x pe lah..better late than never..rite?

ok lah so ape je yang korang buat sementara tunggu result n sebelum masuk u/matriks ni??

hoho..ok2 utk yang dapat PLKN tu ok fine..teruskan menjadi wira dan wirawati negara...

kami yang x dapat ni nak buat apa???
haha...

actually bnyk mende yang kita boleh buat lepas spm yang mana mende tu meme sesuai dilakukan lepas spm(apa ana merepek ni)..
banyak taw..

  • online puas2
  • tgk drama korea puas2
  • main game puas2
  • belajar menjahit
  • amik lesen D n B
  • improvekan lagi kemahiran memasak
  • belajar menjahit,menganyam,menyulam dan yang berkaitan
  • buat brooch~~n yg berkaitan
  • pergi kursus BI
  • kerja part time
  • tolong mak buat kerja rumah
  • berniaga
  • bisness~~sme je ngan berniaga..hoho
  • jaga anak orang
  • jadi guru ganti~~or ustazah mengaji
  • dan banyak lagiii~~~~x terkira sampai x ingt nk tulis apa..
ok lah sebenarnya ana nak share 1 link ni yang ana jumpa time search google..hoho..jom LEPAK SINI SATT JAA..

huhu ana buat apa je lepas spm??kerja ke???
hoho ...hmm aah ana kerja part time kat opis ayah mber punyer kawan..
hoho...bezzz sgt kerja situ sebabnya kerjanya senanggg bangett...hoho...^___^ n x keluar peluh pon sebab duk dlm aircond...
lain2 ana buat apa je??ade bnyk...yg simple2 tu ana malas lah nk ckp..cuma ana ngah try kerja online..huhu..bukan buat bisness downline~~skim cepat kaya ok..tpi susah sikit lah nk kerja mcm ni sebab ehemmm perlukan kemahiran bi...^___^ bekerja sambil belajar..insya Allah..

ok lah itu je..sori post merepek2 sikit..x taw nak post apa..^__^

1 comment:

  1. Untung ler dia . Status penganggur berpelajaran .hahahah .

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^