Tuesday, 26 February 2013

Tambah hits blog tanpa perlu promote blog...

Assalamualaikum...^_^ post ni khas utk para blogger mcm ana ni je...
Huhu rasa cam dah lama x post kat blog ni..
Ade x yg tertunggu2 post ana?? Hehe kalau ada ...^__^ tq 4 waiting...
Actually terpk2 nk post apa...kali ni nk post mende yg laghaa ckittt jee sbb pasal duniawi..hehe
Iaitu how to increase our blog hits without needs to promote our blog? Eceh speaking plak..
Biarlah asal korang paham..

Hits tu apa?? Merujuk kepada pemahaman ana,hit tu pukul..betul x ?? Hehe...cth ayat: Amira hit her mosqueto! ^__^ tp kalo utk ni,hits tu kirenyer mcm pageviewers laa..
Ni just my opinion je aww...de some blogger ni,followers makk aii sampai beribu2 tapi bila tgk hits blog,sikit je dlm 10k je...
Cer pk logik la eh,biasanya kalo rmai follower tu means blog hits pon tinggi gak ah baru stable..tp kalo follower rmai tp blog hit suam2 kuku je,itu ada x kena.sme de,stalker dia pergi n pulang dan bukannya pergi selalu n jrg pulang...

Ana bukan apa lah...ana bkn nk kata blog ana ni stable sbab blog hits ana tinggi..adoyai,tidak sama sekali...blog biasa2 mcm ana ni kalau ikutkn sepatutnya hits nya da kne lbih 50k kalau ikut peredaran zaman..

So tips nya utk tinggikan hits tanpa perlu korang promote' mailah singgah blog' or yg sewaktu demgannya..salah satunya korang post la isu semasa tp berguna utk semua...
Cthnya apa eh?? Err...pasal lesen,biasiswa,cara makan dengan betul..hehe...
Cth pasal lesen en,kalau korang post tahun 1998 sekalipon,even masa tu dah 2030, stil ada rating utk post korang pasal lesen tu sebabnya every year ada org amik lesen..betol x??

Mcm ana lah,dok sibuk godek google pasal how to improve my english.pastu jumpa 1 blog ni khisus pasal bi je...tgk2 date published post tu tahun 2006.. Walaupun owner blog tu mungkin dah xde or da aa cucu or dah x active berblogging..tp disebabkan post dia tu x kan pernah expired.itu pasal blog hits dia maintain jee...hehe..

Tp,ada juga yang ambil kesempatan utk naikkan blog hits dengan buat post2 yang hot terlampau,kononnya nk tarik org datang blog tu lagi..tp nmpak sgt mcm kemaruk nk hits...exc la utk blogger yg mmg trandmark dia cenggitu or tajuk blog tu mmg utk post mende gitu cthnya mcm beautiful nara..itulain cerita lah..n ada blogger yg jadi tukang kopi paste kan post mber blogger dia sendiri..pastu buat la link to sekian2... Alahai...ske ati korang laa..

Akhir kata,sori kalaupost ni mcm entah hape2 sebabnya err hehe speechless nk tulisapa...
Insya Allah akan diupdate kepada yg lebih berinfo utk kemudahan semua..eceh,mcm promote plak..
Kalau ada cadangan boleh utarakan n akan dipertimbangkan..
Blog ni biasa2 kerana ia ditulis oleh orang yang biasa2 tetapi insya Allah mempunyai hati yang luar biasa...

1 comment:

Thank you for your comment ^_^