Wednesday, 20 March 2013

A day before result..

Assalamualaikum...

^___^

ok..hari ni sehari sebelum ana dapat result SPM>>Sijil Paling Menakutkan
apakah perasaan anda(yang sebaya dengan ana)?
huhu..
perasaan ana?? ntah la...bercampur baur..
sebab result ni nt akan menentukan hidup ana didunia ini..hehe..
maksudnya lepas ni lah..sme de ana dpt p matrikulasi,asasi,abroad or apa2 je lah...

ada yang dah start wish gudluck a month before result lagi,ada yang mesej,kol,and x kurang ada yang topupkan ana..oh baiknya hati insan itu..terima kasih yaa..sebabnya hari tu ana beli topup rm5 kat 7e..taw2 je lah dia bukan bg kad tp bagi kertas macam resit tu. ana letak dlm poket,sampai rumah dah terlupa,lepas tu esoknya p basuh seluar tu dan lesappppp kertas tuu...hmm...nak buat macam mana...hari tu lagi dahsyat..rm10..aduii...
ok2 lupakan...

itu je...
oh2 sebelum terlupa...
jemput like page ni..
ana antara admin kat page ni..hehe..
kalau nampak post yang ada tradmark(^__^) so itu post drpd ana lah...
contohnya ada kat bawah ni..
ni PAGE dia...



k la x taw nak tulis apa dah
akhir kata gudluck utk semua warga spm 2012
walau apa pun result yang anda dapat..
ingatlah bahawa itu lah yang terbaik untuk diri anda...
ana pon x leh nak agak ana dapat berapa..
hope 7a ke atas lah..aammiiiinnnnn..
insya Allah..
man jadda wajada...
kih3...

1 comment:

  1. kita sebaya! huuuu takutnya esok. nervous gila! gud luck k. :D

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^