Sunday, 31 March 2013

Teman baru

Assalamualaikum...

^__^ utk maklumat..ni bukan kucing ana but ana jumpa kat bawah tangge dkt ngan parking kereta kat rumah...
Dia ada 4 kembar...mula2 bwk yg adik msuk rumah,esoknya nk p jln so tinggalkn kt luar rumah.
Then bila balik,tgk dia ada kat depan umah hindustan..
So ana suruh la adik tlg amikkn,..eh2 ni bukan yg adik tp yg abang...mana entah adik dia...dah balik umah kot...
So skrg ni tinggal ngan adik...
^__^
Dah 3 hari...first time wooo.....
Huhu...

Ana taw korang yg pernah bela kucing mesti x heran en..
Tp utk famili ana yg melarang haiwan masuk ke rumah..
Dan bila diberi kebenaran mcm ni..lperghhhh...besttt kot...


Si abang ni suka betol main gigit2... Pastu kacau orang....
Nak orang layan dia lah tu...
Pastu sondol kat kaki bagai..haha...
Nice...love u...n bila puas main,dia tidoooo puas2 smpai 6 jam...haha

Jom tgk pic2 ..
X taw nk bg nama apa..tony? Byte? Haha ntahla...
Tu je...
Sekiann.....




















kat atas ni bukan kucing but TAIK KUCING..ana yang kena bersihkan...haha






1 comment:

  1. Ooo mai ai ats sofa dilepaskannya . Lumrah kucing lettew.baik dng kucing Insya Allah dia (kucing) akn mendoakan kita balik

    ReplyDelete

Thank you for your comment ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...